“Mask kat kepala tu win kak”- Warganet

Sharifah Shahira atau lebih di kenali sebagai Shiera Ijoy merupakan seorang pelakon dan penyampai radio. Sharifah Sakinah merupakan adik kepada Sharifah Shahira. Keperibadian diri beliau yang lucu, sangat peramah serta mesra membuatkan dirinya cukup di senangi oleh para peminat.  Shiera yang kini merupakan penyampai radio Suria FM dan masih lagi aktif dengan aktiviti seni.

Beliau juga turut aktif di media sosial dan menjadikan platform berkenaan untuk beliau berkongsi apa sahaja rutin harian bersama peminat. Tidak ketinggalan beliau turut melakukan beberapa promosi produk mengikut permintaan para pelanggannya.

Untuk rekod, Sharifah Shahira mendirikan rumahtangga kali kedua bersama pelakon Ijoy Azahari yang juga merupakan anak kepada pelakon Maria Arshad.

Mereka berdua berkenalan ketika sama-sama membintangi drama Mat Despatch dan dikurniakan 4 orang anak. Tallisya merupakan anak perkahwinan pertama beliau bersama vokalis kumpulan Black Dog Bone iaitu Jatt.

Walaupun sibuk dengan kerjayanya sebagai penyampai radio Suria FM, namun Shiera juga banyak mendapat beberapa produk untuk di promosikan di Instagram beliau.

Menerusi satu perkongsian terkini di Instagram Shiera, satu video yang memaparkan beliau dan dua orang anak perempuannya telah di muat naik. Sempena sekolah yang bakal di buka tidak lama lagi, Shiera membuat promosi produk baju sekolah untuk satu jenama yang menjual barangan persekolahan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiera Al-Khaired (@shieraijoy)

ntuk membantu Shiera membuat promosi produk dengan berkesan, Shiera meminta pertolongan dua orang anak perempuannya untuk menyarung baju sekolah yang di berikan oleh jenama berkenaan.

Namun begitu, gelagat melucukan Shiera tidak pernah mengecewakan. Di dalam video berkenaan Shiera di lihat memakai pelitup muka di dahi.

Melayankan gelagat anak- anak yang di paksa untuk membantu ibu mereka mempromosikan produk barangan sekolah, mungkin Shiera terlupa untuk menanggalkan pelitup muka berkenaan terlebih dahulu.

Menjengah keruangan komen, gelagat Shiera dan anak- anaknya itu mencuit hati netizen. Netizen memuji kecantikan kedua- dua orang anak perempuan Sheira yang sudahpun meningkat remaja.

Meskipun anak- anak dara Shiera itu menunjukkan wajah yang agak kelat kerana ‘terpaksa’ mengikut permintaan ibu mereka namun sikap terbuka anak- anak Shiera yang menurut dan melayani ibu mereka itu tetap menerima pujian netizen.

Sumber: ig shieraijoy

About admin

Check Also

“Knapa baru sekarang..msalah ini sejak empat tahun lalu..yang dia mahukan lagi..” Baru je Syamsul dkwa Sarah ada Hubungi Bkas teman lelaki. Sarah dedah sesuatu

Isteri pertama kepada pengarah sensasi, Syamsul Yusof iaitu Puteri Sarah Liyana mempersoalkan tindakan suaminya yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *