Rumah b4njir, bapa dukvng an4k perempuan hantar pergi nik4h

Musim cuti sekolah sememangnya ramai yang mengambil peluang untuk mendirikan rumah tangga. Walau bagaimanapun, di sesetengah negeri di Malaysia, cuaca dilihat kurang baik dan ada beberapa tempat mengalami banjir.

Sudah tentu hujan lebat dan halaman rumah yang sudah dinaiki air menyukarkan sedikit pengantin untuk bergerak lebih-lebih lagi apabila sudah bersiap untuk majlis.

Dukung anak perempuan

Menerusi perkongsian TikTok milik @oohlysa, dia telah berkongsi momen sebak apabila seorang bapa mengangkat anak perempuannya yang bakal bernikah mengharungi air bertakung di hadapan rumah.

Siap carikkan bunga tangan yang tertinggal

Bapa pengantin juga sempat berpaling semula dan meminta bunga tangan anaknya yang tertinggal sewaktu dia mengangkat gadis tersebut.

Pengantin perempuan yang sudah berada di khemah berhampiran pelamin dilihat sebak apabila menahan tangis sebelum kepalanya disentuh oleh bapa tersayang.

Tengoklah macam mana seorang ayah layan anak perempuan dia

Perkongsian video tersebut telah mendapat perhatian ramai sehingga ditonton lebih dari sejuta dalam masa 7 jam selepas dimuat naik.

Rata-rata netizen yang menonton video berkenaan mengakui sebak apabila melihat lelaki pertama yang dicintai anak perempuan sanggup mengangkat dan meredah hujan serta banjir demi menghantarnya untuk mendirikan rumah tangga.

Mesti sukar nak lepaskan anak pada lelaki lain

Masa ayah dia tanya pasal bunga tu sumpah nak nangis

Semoga pengantin dan pasangan terus berbahagia hingga ke Jannah serta terus menyayangi keluarga terutamanya orang tua hingga akhir hayat mereka.

Sumber” TikTok @oohlysa

About admin

Check Also

“Tlada wanita mahu brcer4i tnpa sebab..” Diana Danielle datang mahkamah minta berpisah, Ini pula Balas Farid kamil

Pelakon Diana Danielle telah memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Farid Kamil pada awal bulan ini. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *