Bkas isteri dedah trpaksa jual kerepek sbb nafkah rm6k tk cukup, Akhirnya SM Faisal Tunjuk Bukti jumlah sebenar bkan sikit2

Sehubungan dengan isu dakwaan Emilia Hanafi yang mendakwa bekas suaminya hanya memberikan nafkah sebanyak RM6,000 kepada tiga orang anak mereka, pengerusi kumpulan Naza iaitu Datuk SM Faizal SM Nasimuddin tampil mendedahkan beberapa bukti bagi menafikan dakwaan terbabit.

Sebelum ini Ohmedia ada kongsikan tentang barangan mahal yang diberikan SM Faisal buat anak-anaknya yang sudahpun meningkat dewasa.

Terkini, melalui Instagram @friendsoffaisal ada berkongsi bukti bahawa SM Faisal sebenarnya turut menampung yuran pembelajaran tiga orang anaknya sejak dahulu sehingga sekarang.

Yuran Sekolah Antarabangsa Taylor ditanggung SM Faisal.. Faktanya RM2,000 sebulan untuk setiap anak (RM6,000 untuk ketiga-tiga anak) adalah untuk perbelanjaan mereka sahaja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends Of Faisal (@friendsoffaisal)

Yuran-yuran persekolahan mereka di Sekolah Antarabangsa Taylor’s turut dibayar oleh ayah mereka. Sebelum mereka berpindah ke sekolah tersebut, yuran-yuran sekolah untuk Gardens International School turut dibayar oleh bapa mereka, walaupun pada ketika itu Emila tidak menghantar anak-anak ke sekolah.

Dengan bukti-bukti ini, ia sudah cukup menepis dakwaan bekas isterinya dan juga komen netizen yang membuat tuduhan tidak berasas.

Berikut merupakan bukti yuran yang dibayar SM Faisal ratusan ribu ringgit.

Terdahulu, bekas isteri kepada pengerusi kumpulan Naza, Emilia Hanafi mendedahkan bahawa nafkah yang diterima olehnya setiap bulan adalah tidak mencukupi.

Emilia mengatakan bahawa nafkah yang berjumlah RM6,000 setiap bulan tidak mencukupi bagi menampung kos sara hidup dan pembayaran yuran sekolah bagi tiga orang anaknya. Terpaksa menjual rendang.

Menurut Emilia, mereka tidak disediakan tempat tinggal dan terpaksa menumpang di rumah ibu bapanya. Wanita berusia 43 tahun itu berkata, keadaan ini memaksanya untuk bekerja sambilan dengan menjual rendang, roti jala, kerepek, jeli dan kek bagi menampung perbelanjaan harian.

Sumber : ohmedia

About admin

Check Also

“Knapa baru sekarang..msalah ini sejak empat tahun lalu..yang dia mahukan lagi..” Baru je Syamsul dkwa Sarah ada Hubungi Bkas teman lelaki. Sarah dedah sesuatu

Isteri pertama kepada pengarah sensasi, Syamsul Yusof iaitu Puteri Sarah Liyana mempersoalkan tindakan suaminya yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *