Sy Juga Nak BAHAGIA Seperti Syamsul Sedang MENGUKIR BAHAGIA, Tolong LEPASKAN Saya Dgn BAIK”-Tak sangka ini Pula plan Sarah selepas cerai..

Pelakon, Puteri Sarah Liyana akhirnya memfailkan cerai selepas krisis rumah tangga sejak empat tahun lalu tidak menemui jalan terbaik. Malah Puteri Sarah juga menolak dakwaan bahawa tindakannya memfailkan cerai sebagai memberi ruang kepada madunya iaitu Ira Kazar untuk memiliki Syamsul Yusof sepenuhnya.

Pesanan Mama buat Puteri Sarah. Keputusan memfailkan cerai yang diambil oleh Puteri Sarah juga turut mendapat respon daripada ibu bapa mentuanya iaitu Datuk Yusof Haslam dan Datin Patiman Ismail.

Tak dinafikan, pasangan suami isteri ini cukup sedih dengan keretakan rumah tangga anak lelaki dan menantu kesayangan mereka itu namun menerima dan menyokong segala keputusan Puteri Sarah.

Menerusi beberapa hantaran di IG Story, Datin Patimah memuat naik kata-kata semangat untuk menantunya supaya diberi kekuatan dan ketabahan menempuhi dugaan hidup dengan penuh keyakinan.

Dengar kata hati dan berhati-hati mengambil risiko. Ingat, awak sentiasa disayangi. Saya sangat bangga dengan awak.

Datin Patimah kemudian memuat naik gambar menantu kesayangannya namun kapsyen ringkas yang ditulis olehnya buat Puteri Sarah sangat menyentuh hati. Mama ingin lihat Sarah bahagia, cukuplah segala derita.

Sekadar info, Puteri Sarah dan Syamsul mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata, Syaikul Islam yang berusia lima tahun dan Summayah, tiga tahun.

“Sy Juga Nak BAHAGIA Seperti Syamsul Sedang MENGUKIR BAHAGIA, Tolong LEPASKAN Saya Dgn BAIK”-Tak sangka ini Pula plan Sarah selepas cerai..

Sumber : ohbulan

 

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *