pandai Sarah berlakon happy..” Bertemu Puteri Sarah sedang Kesedihan di event, Tak sangka ini Kata2 DSV kepada Syamsul sampai Sarah …

“Sampai tunjal kamera punya marah..” Bertemu Puteri Sarah sedang Kesedihan di event, Tak sangka ini Kata2 DSV kepada Syamsul sampai Sarah tergelak …

Hasil sokongan keluarga, peminat, rakan artis serta kesungguhan mencari kebahagiaan baru dengan anak-anak, ia menjadi sumber penguat Puteri Sarah Liyana berani membuat keputusan untuk keluar daripada rumah tangga toksid. Sampai ke tahap ini, ramai mendoakan agar prosiding talak di mahkamah 7 Mac nanti berjalan lancar.

Hello, hello…Comey ni wey…Kenal dak?
Dalam pada itu, semalam usahawan terkenal iaitu Dato Seri Vida a.k.a DSV sempat terserempak dengan ibu 2 anak tersebut dalam sebuah event. Anggun mengenakan busana hitam, dia sendiri memuji Sarah adalah seorang insan yang comel dan lawa.

Jatey tak kenal barey…Saya pun geram…Kufur nikmat jatey ni
Namun dalam interaksi tersebut, lawaknya DSV tiba-tiba menunjal skrin kamera seolah melepaskan geram kepada sikap lelaki yang kufur nikmat dan tidak pandai menghargai wanita. Melihat gelagat ibu kepada Cik B tersebut, Puteri Sarah sendiri tergelak besar di belakang.

 

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *