Bangga jadi insan terpilih, ‘Kak long’ kurang aktiviti di mediaS0sial ini keadaan terkini beliau

Zaman sekarang sekejap saja kejadian sengaja atau tanpa sengaja boleh bertukar viral selepas dimuat naik di ruangan media sosial. Kalau masih ingat lagi, dulu sempat seorang wanita dan juga anak Ielakinya menjadi perhatian selepas berlaku ketegangan dengan pekerja di sebuah kedai runcit serbaneka terkenal.

Enggan aktif sangat, nak kurangkan aktiviti di media sosial. Bukan hanya sekali, malah wanita yang famous dengan panggilan Kak Long itu juga sempat viral lagi susulan satu rakaman lain yang didakwa telah pun mengejek orang kurang upaya (OKU) ketika live.

Setelah penat menerima kecaman serta merasakan diri sering di manu pulasi , wanita berkenaan mengumumkan berehat dan kurangkan aktiviti di media sosial.

Allah uji Kak Long… Kak Long memang ada last tapi takpe. Terbaru, Kak Long atau nama sebenarnya Wan Noor Baizura telah pun berangkat untuk menunaikan umrah bersama-sama ahli keluarganya yang lain.

Di kesempatan tersebut, peniaga kosmetik itu tak lepaskan peluang berkongsi rutin serta pengalaman yang dirasai sepanjang berada di tanah suci berkenaan.

 

Aku insan yang dipilih ya Allah…Nikmat syukur
Dengan wajah yang cukup sebak, Kak Long turut sempat merakam saat berpeluang untuk mendekati Kaabah lalu disentuh serta dikucup sepuasnya.

Jelas wanita berkenaan, dia sama sekali tidak sangka bakal jadi insan terpilih untuk merasai detik seperti itu.

Sumber : kisahdunia

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *