MaIunya Anak2 dapat ayah macam ni” Baru je Syamsul Ajak berdamai, Reaksi sarah buat ramai tk sangka

Nampaknya episod rumah tangga Syamsul Yusof dan isteri-isterinya belum berakhir apabila Puteri Sarah Liyana menjawab semula perkongsian Instagram pengarah itu di Insta Story.

Kcewa dengan Syamsul. Menurutnya, dia mencuba untuk tidak memberikan respon diatas apa-apa perkongsian tetapi berasa sangat kecewa dan malu bagi pihak keluarga serta anak-anak.

Hal ini kerana dia tidak dapat mengawal sepenuhnya anak-anak, iaitu Shaikhul Islam dan Sumayyah untuk menggunakan telefon dan melihat apa yang telah beredar di media sosial.

Jangan sakiti hati anak2. Oleh itu, dia meminta agar suaminya tidak menyakiti atau melukakan hati anak-anak serta menjaga perasaan mereka.

Puteri Sarah turut berharap agar Syamsul berfikir dahulu sebelum membuat sebarang hantaran kerana ia boleh memalukan keluarganya juga.

“Jaga sensitiviti terhadap anak-anak dan keluarga awak. Malunya ya Allah, Syaikhul dan Sumayyah dapat ayah macam ni,” tulisnya.

Hantaran yang dibuat Puteri Sarah itu susulan daripada perkongsian Syamsul yang meminta agar isteri-isterinya bertenang dan bersabar serta memuatkan naik gambar pernikahan kedua-dua mereka.

Syamsul juga meminta agar orang ramai dapat mendoakan yang terbaik kepada mereka selepas beberapa hari mendiamkan diri setelah membuat pengakuan bernikah dengan Ira Kaza di Thailand.

Sumber : oh my media

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *