[VIDE0] Pelik Beras Cepat Habis, Isteri Men4ngis Suami Tudvh Ku4t Makan

Sekadar gambar hiasan

Tak dinafikan, setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti akan menghadapi pelbagai ujian termasuklah dari segi kewangan, wujudnya orang ketiga dan sebagainya.

Begitulah nasib yang dilalui seorang wanita ini apabila suaminya disifatkan seorang yang kedekut dan berkira dalam memberi nafkah.

Suami pesan jangan tambah nasi

Baru-baru ini, seorang wanita bergelar isteri meluahkan rasa sedih dan terkilan dengan sikap suaminya yang mempertikaikan setiap kali dia meminta wang belanja untuk membeli barangan keperluan dapur.

Tidak terhenti di situ, si suami dikatakan terkejut kerana beras yang dibeli cepat habis sedangkan dirinya yang kerap menambah nasi setiap kali mereka menjamu selera. Tetapi sebaliknya pula yang terjadi apabila si suami seakan menuduh isterinya yang menghabiskan beras di rumah.

Wanita ini akui sedih dengan sikap suaminya yang terlalu berkira dalam memberi nafkah. Bercerita dengan lebih lanjut, wanita ini mendakwa dia jarang menjamu selera dalam kuantiti yang banyak sebaliknya dia hanya memakan lebihan nasi anaknya sahaja.

Setiap kali nak tambah nasi, mesti aku banyak fikir. Risau nasi tak cukup. Kalau nak tambah pun, aku akan makan sisa makanan anak aku.

Video

Sumber:Ohbulan

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *