Kemelut Belum Berakhir,Datuk Yusof Haslam Trpaksa Pujuk Syafiq Kerana Syamsul Yusof..

Datuk Yusof Haslam mempunyai dua anak lelaki yang merupakan pengarah filem yang hebat. Yang pertama dah tentu semua pun tahu iaitu Syamsul Yusof, nama yang tak perlu nak diperkenalkan lagi dan sedang mengecapi kejayaan menerusi filem Mat Kilau.

Yang kedua pula iaitu Syafiq Yusof, seorang pengarah yang merendah diri dan tak terlalu menonjol berbanding abangnya itu. Syafiq Yusof sebelum ini turut meluahkan rasa rendah diri jika nak dibandingkan dengan ayah dan juga abangnya itu.

Melabel tidak punyai kelebihan serta tiada golden touch seperti Datuk Yusof Haslam dan abangnya, Syamsul, akhirnya Datuk Yusof sendiri tampil memberi komen.

Tidak melebihkan sesiapa, Datuk Yusof Haslam sentiasa kepada anak-anaknya.

Melalui kata-kata yang dilihat memujuk, dan membakar semangat, sudah tentu hati Syafiq Yusof akan sejuk setelah mendengar sendiri kata-kata dari ayahnya ini. Ini komen dari Datuk Yusof Haslam tentang Syafiq.

Ulasan penuh channel kokoci tv.

Bagi saya, Syafiq ini dia sebenarnya terlalu merendah diri. Dah tentu dia ni pun sebenanrya ada golden touch. Sentuhan emas dalam kelasnya yang tersendiri.”

“Nukilan filem-filem dihasilkan Syafiq boleh dikatakan tiga suku atau 80 percent, semuanya success dan berjaya box-office.”

Maybe ada satu dua filem dari dia yang heavy sikit dan perlukan mencabar minda dan kurang mendapat sambutan macam dilem Desolasi.

“Tapi saya tetap berbangga kerana sungguhpun kurang mendapat sambutan tetapi dia berjaya hasilkan sebuah filem yang merupakan idea yang diluar kotak.”

“Mungkin dia buat tu, luah perasaan, bukan apa, mungkin dia lihat kejayaan abang dia tu amat luar biasa.”

“Tapi itu sebenarnya merupakan satu cabaran buat diri Syafiq agar buat lebih baik lagi. Bagi saya tak ada beza antara Syafiq dan Syamsul, Syamsul lebih kepada commercial.”

Sumber : kokoci tv

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *