Baru je putus dengan kekasih bulan lepas, Sekali netlzen ‘kant0ikan’ Janna Nick keluar dengan Seseorang

Pelakon Janna Nick akhirnya membuka mulut mengenai kisah percintaannya dengan Dini Schatzmannn yang didakwa sudah putus sejak November lalu.

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna dikenali sebagai Eyka Nabielaa di TkTok, memaparkan pasangan itu berada di Pusat Peranginan Genting Highlands, Pahang.

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna dikenali sebagai Eyka Nabielaa di TlkTok, memaparkan pasangan itu berada di Pusat Peranginan Genting Highlands, Pahang.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mendakwa pasangan itu sudah putus. Malah, ada juga di antara mereka yang mengatakan jika sesebuah hubungan itu berakhir tidak semestinya mereka tidak boleh berkawan.

Di samping itu, Janna turut mengakui bahawa dia masih berkawan dengan Dini sebagai rakan dalam sebuah syarikat. Kalau orang nampak saya dengan Dini. Itu bukan satu benda yang pelik. Takkan kami tak boleh nak berkawan.

Isu unfollow Dini bukan sekarang tapi dah lama. Mengenai hubungan sama ada sampai di sini sahaja ataupun tidak, saya tak nafi dan tak kata ya. Daripada awal saya tak pernah cakap apa-apa. Saya minta maaf kalau ada peminat cakap saya penipu.

Saya tak marah peminat yang kata semua ini hanya permainan. Buat apa saya nak marah. Jiwa saya dah terlalu rosak. Kenapa saya perlu tambah kebencian dan dendam dekat orang.

Kalau orang buat jahat dekat saya, saya akan kata kenapa saya tak cukup baik dengan orang. Saya kecewa dengan diri sendiri sebab saya bukan orang yang sempurna dan bukan senang diuruskan. Kalau orang tinggalkan saya, saya patut melepaskannya.

Sumber : ohbulan

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *