Timun Pot0ng Tk Sama” Shiela Rusly Kena Sindlr Tervk,Akhirnya Ramai Puas Baca Komen

Tidak asing lagi, pelakon, pengacara dan penerbit Malaysia , Sheila Rusly telah memuat naik satu video di laman sosial tiktok milikknya @sheilarusly. Perkongsiaanya tersebut telah mencurl perhatian warganet sehinggakan ramai yang memberi komen-komen yang berunsurkan sindiran terhadapnya.

“Alhamdulillah Dijemput Lagi”. Berdasarkan video yang dikongsi oleh Sheila, terlihat dia sedang menyediakan hidangan nasi lemak untuk dihidangkan buat tetamunya. Apa yang lebih menarik, dia menulis kapsyen di video tersebut dengan mengatakan dia dijemput lagi untuk ke tanah suci Mekah untuk beribadah.

Alhamdulillah dijemput lagi.- Tulisnya
“Semoga Selamat Pergi Dan Balik”
Penuh diruangan komen posting tersebut dengan ucapan tahniah atas rezeki yang dikurniakan buat Sheila sekeluarga. Warganet turut menitipkan doa buat mereka agar dipermudahkan segala urusan untuk menunaikan umrah dan selamat pergi dan pulang.

 

Syukur Alhamdulillah. Semoga di permudahkan urusan kak sheila dan suami kesana Insyallah aamiin .

semoga kami suami isteri dijemput menjadi tetamu Allah juga ketika kesihatan masih baik. Terpanggil Lagi Ke Rumah Allah Ya Sis.. Alhamdulillah.. Semoga Urusan Sis Dan Suami Di Tanah Suci Nanti Dipermudahkan Oleh Allah.. Aamiin..

Warganet Sindir Sheila Rusly. Murai My tertarik dengan komen-komen yang berunsurkan sindiran yang ditujukan kepada Sheila Rusly. Sindiran yang diberikan itu tersebut seolah-olah tidak menghormati berita gembira yang dikongsikan oleh Shiela dalam video tersebut.

Timun potong tak sama size kenapa sis?”
“timun potong tak sama”
“sis….telur kuning tu kannnn warna dia tak sama lah..”

Sekadar info, Sheila dan suami Azman “Jinggo” Yahya berkahwin pada 1995 dan dikurniakan dua anak lelaki–Uzair Haqimy dan Luth Mikhail. Anak sulungnya, Uzair Haqimy berkahwin dengan pelakon, Elisya Sandha.

Sumber : Murai

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *