“Kalau Safawi Tak Nak Saya Pakai Ketat Saya Tak Pakailah” – Syifa Melvin

Hampir dua minggu bergelar suami isteri, personaliti media sosial Syifa Melvin berkata dia dan suami, Safawi Rasid sentiasa bersikap teruka serta memahami kemahuan satu sama lain.

Memetik Astro Gempak, Syifa berkata mereka tidak mempunyai sebarang ketetapan tentang sesuatu termasuk dari segi pemakaian. Malah, Syifa berkata dia dan suami tahu apa yang tidak disukai masing-masing.

Kami berdua sangat terbuka antara satu sama lain, tak pernah untuk menetap sesuatu selepas kahwin untuk tidak buat itu atau ini. Even daripada segi pemakaian.

“Cumanya kalau nanti Safawi tak nak saya berpakaian ketat saya tidak akan pakai ketatlah. Bagitu juga Safawi, saya tak pernah tetapkan sesuatu perkara untuk dia, kami faham each other.

“Dia tahu apa saya tak suka, saya tahu apa dia tak suka. Kami kahwin bukan maksud kami bersatu, kami kahwin untuk saya jadi peneman dia dan begitu sebaliknya, saya tak perlu jadi dia,” katanya.

Ditanya mengenai perancangan bulan madu, Syifa berkata soal tersebut tidak menjadi keutamaan buat masa ini kerana suaminya perlu memberi fokus pada satu perlawanan penting hujung tahun ini.

“Penghijrahan kelab Safawi yang baru InsyaAllah saya akan ikut, sebab iya la kami dah kahwin kan. Saya nak sentiasa jaga, support dan berada di samping dia.

“Mengenai bulan madu, saya dah bincang lama dengan suami, untuk dia fokus dulu pada bola sebab hujung tahun ada kejohanan besar, jadi bulan madu tak plan dulu, InsyaAllah akan rancang selepas itu,” katanya.

SUMBER:Gempak

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *