Ik0n perm0tor4n ditah4n p0lis kerana ugvt sebar gambar luc@h bekas kekasih

Seorang pemuda yang juga ikon permotoran ditah@n p0lis kerana disyaki mengugut menyebarkan gambar luc@h bekas kekasihnya, semalam.

Timbalan Ketua Polis Daerah Gombak, Superintendan Noor Ariffin Mohamad Nasir, ketika mengesahkan tangkap4n itu, berkata suspek ditah4n untuk siasatan selepas selepas po|is menerima lap0ran dibuat m4ngsa.

Beliau berkata, suspek direman empat hari bermula hari ini hingga 13 Disember ini bagi membantu siasatan. Kes disiasat mengikut Seksyen 506 Kanun Keseksa4n,

Reaksi warganet

Seperti biasa netizen buat teka teki siapakah ikon permotoran yang telah disebut.

Rata rata seperti sudah tahu individu yang digelar ikon permotoran tersebut.

“Takkan kamarul stopa,tahu la dia tgh naik skang”

“Netizen siap sedia jalankan tugas”

“Memalukan baik jadi org biasa..nak buat jahat pun tak ada org kisah”

“Siapa tu? Dia ada lesen tak? Semak kepala pikir siapa. Takkan Valentino Rossi? Dia baik kot”

“Saya harap “ikon permotoran” di gugur kan oleh Menteri sukan yg baru sekarang.Sekian”

Sumber: BH online

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

About admin

Check Also

Bapa Pemain Ditamp4r Harap Jurul4tih Dikekalkan -“Kami Kenal Cikgu Hadee”

Sejak video seorang jurulatih menampar beberapa peserta remaja di satu kejohoan bola tampar tular di …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *