Kejadian Kec0h Di Putrajaya, Bangunan Kementerian Kewangan Terbak4r

Tvlar di m3dia s0sial beberapa rakaman kebakaran di salah sebuah bangunan Kementerian Kewangan di Putrajaya pada petang Selasa.

Menerusi rakaman berdurasi 48 saat itu, kelihatan jentera bomba memasuki ruangan parkir di bangunan kejadian.

Pun begitu, tidak dapat dipasti kan lokasi sebenar kebakaran berlaku.Sementara itu, portal berita FMT melapor kan bahawa kebakaran berjaya di padam.

Memetik kenyataan sumber Jabatan B0mba dan Penyelamat Putrajaya, lapornya, kejadian berlaku kira-kira pukul 2.30 petang.

“Kebakaran berpunca daripada sisa pepejal di tapak pelupusan sampah. Ia dikawal dan tiada kemalangan jiwa,” katanya.

Jurucakap Kementerian Kewangan turut mengesahkan berlakunya kebakaran dan berkata kenyataan akan dikeluar kan tidak lama lagi.

SUMBER:FMT

Apa Pen dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggung jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda be fikir pan jang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mam pu untuk me mantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Semen tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dikongsi kan se perti berikut.

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *