Baru 2hari terima mot0, Hari ini Emy dan suami hadir dimahkamah. Akhlrnya meraka dedahkn status SAH terkini

Seperti diketahui umum, kisah menyayat hati ibu tunggal muda yang hanya dikenali sebagai Emy tular selepas dibantu Ustaz Ebit Lew. Demi menyara kehidupan diri dan anaknya di kota raya Kuala Lumpur, dia mencari rezeki sebagai pembantu restoran sambil menjadi penghantar makanan pejalan kaki sebagai kerja sampingan. Justeru, hadiah motor diharapkan dapat memudahkan urusan hariannya.

Kami masih baik, sama-sama uruskan anak.jangan salah faham ya. Namun selepas penangan viral, status mengenai wanita berusia 23 tahun itu dibldas pula oleh seorang individu di laman Instagram. Ujarnya, hubungan mereka masih lagi sebagai suami isteri yang sah ketika Emy dibantu oleh team sukarelawan Ebit Lew kelmarin. Malah dia juga sama-sama bantu menguruskan anak, sekali gus meminta agar netizen jangan salah faham.

Emy & suami curl perhatian hadir ke mahkamah syariah petang ini Terbaru, Emy dan suaminya sekali lagi mencurl perhatian apabila memuat naik video suasana di dalam mahkamah syariah di Kuala Lumpur melalui IG Story masing-masing. Bagaimanapun mereka dilihat tidak duduk di kerusi yang sama, sebaliknya bertentangan antara satu sama lain sambil menanti keputusan daripada hakim.

Kahwin sejak 2 tahun lepas…dikurniakan seorang puteri sebagai penyeri rumah tangga Terdahulu, pasangan ini mengikat tali perkahwinan pada 12 Julai 2020. Sepanjang tempoh perkahwinan berikut, mereka juga telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang kini sudah masuk usia setahun lebih. Menurut portal mStar Online pula, difahamkan Emy kini menetap di sebuah flat sekitar Kerinchi, Lembah Pantai. Sumber viralnewsupdates.

About admin

Check Also

Baru Saja Dilantik Menteri Komunikasi Digital, Sekali Tweet YB Fahmi Buat Ramai Tak Senang

KUALA LUMPUR – Petang tadi Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil memuatnaik ciapan di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *