Jalan Pegang Tangan, Fatin Afeefa Tayang Teman Lelaki Jutawan?

Sebelum ini hangat diperkatakan mengenai isu antara pelakon Fatin Afeefa dan bekas suaminya, Adam Shahz berikutan ungkit-mengungkit kisah perceraian mereka. Baru-baru ini tular gambar Fatin menjadi bualan ramai memaparkan aktres itu bersama seorang lelaki didakwa kekasihnya.

Menerusi gambar tersebut, Fatin dilihat berpegangan tangan dengan lelaki misteri itu sekaligus membuatkan netizen tertanya-tanya siapa gerangan jejaka kacak itu. Dalam pada itu, ada netizen mendakwa mungkin ini sebab mengapa bekas suami ‘meroyan’ kerana Fatin dikatakan sudah bahagia bersama yang lain.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AFEEFA 🌙 (@fatinafeefa)

Sementara itu, rata-rata netizen mendoakan agar Fatin segera mendirikan rumah tangga serta memuji pasangan itu sememangnya sama cantik, sama padan. Terdahulu, Fatin berkata dia sudah pun move on daripada kisah lalu perkahwinannya serta mengatakan bakal berkahwin dengan teman lelakinya.

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Fatin Afeefa seolah berang dengan tindakan bekas suaminya, Adam Shahz yang didakwa membuka kisah cerai mereka dan pemberian nafkah anak-anak. Menurut laporan Xtra, Fatin dilihat ada memuat naik satu paparan komen yang ditinggalkan pada satu posting TikTok bekas suaminya.

Menerusi entri itu, Fatin menafikan dakwaan ditulis bekas suaminya itu serta menyifatkan ianya sebagai fitnah. Fatin turut mendedahkan, bekas suaminya itu tidak memberi nafkah pada anak-anak mereka selama 4 tahun.

Just in case tak jumpa comment I dekat video sebelah, this is my reply. Dah la menipu, ajak orang tambah d0sa, fltnah lagi. Itu je la mampu pun.

“Dah tua dah… dah dah la tu, move on la… 5 tahun dah. Kesian la kat girlfriend tu, tak habis-habis dengan ex-wife,” tulisnya.

Sementara itu, memetik portal Cari Forum, Adam didakwa ada menyatakan hak penjagaan anak-anak jatuh kepada bekas isteri dan dia tmemberi nafkah setiap bulan pada anak-anaknya. “Kami bercerai. Isteri dapat hak jagaan anak penuh kerana anak kami 2 orang berumur 5 tahun dan 3 tahun. Saya membayar nafkah anak bulanan seperti mahkamah arahkan dan saya dapat hak lawatan. Isteri tidak bekerja pada masa itu.

“Saya tidak mau campur urusan peribadi isteri saya ada pasangan baru atau hidup barunya asalkan dia dapat menjaga anak-anak dengan baik. Dia ada hak untuk hidup bahagia cara dia,” tulisnya. Terdahulu, Fatin mendirikan rumah tangga dengan pelakon Adam Shahzpada tahun 2013 namun bercerai pada 2017.

Sumber rotikaya.

About admin

Check Also

Baru Saja Dilantik Menteri Komunikasi Digital, Sekali Tweet YB Fahmi Buat Ramai Tak Senang

KUALA LUMPUR – Petang tadi Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil memuatnaik ciapan di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *