Tldak Cukup Ibu Menlnggal Ditangannya..” Anak Pengasas Dnars b0ngkar Bapa Tiri Tuntut Harta

Anak perempuan kepada pengasas kosmetik Dnars Allahyarhamah Faziani Rohban, Irdina Hakim Jasman mendedahkan bahawa bapa tirinya ada menuntut wang bernilai jutaan ringgit di Instagram. Kata Irdina, dia menerima sepucuk surat daripada mahkamah dan berasa terkejut setelah membaca isi kandungan surat tuntutan yang difailkan bapa tirinya itu.

Hari ini aku menerima satu surat mahkamah dari peguam bekas bapa tiri aku yang menuntut wang berjuta-juta daripada aku. Dia juga dilihat sedih dan terketar ketika menerima perutusan itu selain menganggap ia sebagai ujian Allah.

Tidak cukup ibu aku meninggal dunia ditangannya, kemudian pula abang aku dilaporkan kepada polis kononnya mengugut beliau dan abang aku terpaksa tidur dalam lokap selama dua malam. Ujar Irdina, bekas bapa tirinya itu berterusan memberi tekanan kepada dirinya dan adik beradik yang lain selepas kematlan ibu mereka, Faziani Rohban.

Dalam pada itu, Irdina berkata dia berharap bekas bapa tirinya itu tidak akan menarik balik kes seperti sebelum ini kerana wanita itu berhasrat untuk mendedahkan segala-galanya di mahkamah.

“Insya- Allah..Aku akan ke mahkamah, dan aku akan dedahkan segala-galanya di mahkamah.” katanya lagi. Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah. Sebelum ini, Semalam, keluarga pengasas produk kecantikan Dnars Skincare, Allahyarham Faziani Rohban Ahmad telah membuat laporan polis atas tujuan untuk menuntut siasatan lanjut yang dilakukan terhadap arwah kerana mengsyaki ada unsur lain.

Terdahulu, anak arwah ada memuat naik satu video di TikTok menceritakan satu kisah yang boleh dikatakan agak mengejutkan tentang ayah tirinya yang didakwa telah khianati keluarga mereka. Melalui video berdurasi 11 saat itu, anak arwah meringkaskan cerita berkata selepas kematian ibunya, mereka tiga beradik telah pun dibuang oleh bapa tirl.

Dalam pada itu, dia turut berkata kehidupan adik beradiknya menjadi tunggang-langgang kerana abangnya dimasukkan ke penjara, dia dihalau dari rumah dan adik pula tidak dijaga dengan betul.

Sedar keadaan tidak sama seperti waktu Allahyarham masih ada, gadis itu mengetahui bapa tiri sebenarnya menjalinkan hubungan dengan ‘skandal’ yang kini merupakan isteri barunya ketika arwah masih hidup. Meninjau di ruangan komen hantaran video berkenaan, ramai yang bersimpati atas yang apa yang dilalui oleh anak-anak arwah selepas kehilangan ibu tersayang dan ada juga mendakwa barangkali apa yang berlaku kepada arwah berpunca daripada bapa tirinya juga. Sumber beautifulnara.

About admin

Check Also

Baru Saja Dilantik Menteri Komunikasi Digital, Sekali Tweet YB Fahmi Buat Ramai Tak Senang

KUALA LUMPUR – Petang tadi Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil memuatnaik ciapan di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *