Sajat Lupa Nak End Live? Ramai Tengok Dia Tidur,Sekali Dengar Bunyi Dengkur…

Sejak awal pagi tadi, wargamaya sibuk memperkatakan mengenai ‘sesi tidur’ siaran langsung dari Nur Sajat di aplikasi Tik Tok.

Meski sudah menghabiskan sesi tersebut (end live), namun ada pengguna media sosial yang sempat merakam sedutan berkenaan lalu memuatkannya kembali di aplikasi sosial itu.

Hasil tinjauan di ruangan komen, ada netizen yang mendakwa sesi tersebut tersekat beberapa kali, mungkin kerana ada kenalan yang cuba mengejutkan penyanyi lagu Bobo Di Mana itu yang sedang tidur.

“Netizen comment ada member ke dia dalam live ni yang tahu number phone dia, tolong call haha. Pastu live terpause 3,4 kali sebab ada orang call. Tu dia bangun terus end,” respon netizen.

Dalam pada itu, ramai juga yang mengusik Sajat susulan video berkenaan yang kini tular di media sosial.

Malah kedengaran bunyi dengkur juga menarik perhatian netizen.

“Haha siot lah masing-masing menyempat record.”

“Hahaha sempat korang rakam.”

“Habislah Bang Jat.”

“Buat hal Sajat ni, menghibur betul.”

“Amboi bunyi apa tu? Nasib tak ternganga mulut tu.”

“Ooiii Sajat. Bunyi lori kuari je.”

“Viral doh Sajat lepas ni.

“Untungnya ramai teman tidur.”
Media hiburan

About admin

Check Also

“Knapa baru sekarang..msalah ini sejak empat tahun lalu..yang dia mahukan lagi..” Baru je Syamsul dkwa Sarah ada Hubungi Bkas teman lelaki. Sarah dedah sesuatu

Isteri pertama kepada pengarah sensasi, Syamsul Yusof iaitu Puteri Sarah Liyana mempersoalkan tindakan suaminya yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *