Awak KeIuar DuIu’ – Itu Ungkapan Terakhir Isteri, Suami Ceritakan Detik Kjadian. Rupanya Dia Dh Cuba Bantu

Awak keluar dulu”.

Demikian ungkapan terakhir wanita yang m4ut dalam kereta terbak4r dalam kmIangan di Kilometer 45.7 Lebuh Raya Utara-Selatan (PLUS) arah selatan, berhampiran Sedenak, malam tadi.

Redzuan Jamil, 28, berkata, beliau ditarik keluar orang ramai daripada cermin kereta bahagian penumpang belakang, cuba menyeIamatkan isterinya, Nurul Nazihah Kamalul Arifin atau dikenali sebagai Azi, 28.

” Cubaan saya memecahkan cermin depan kereta dan memecahkan pintu penumpang depan tidak berjaya dan isteri tersep1t di tempat duduk depan.

” Ketika itulah tangki minyak kereta tiba-tiba meIetvp menyebabkan orang ramai menarik saya kerana api terlalu ma-rak.

” Saya tidak merasa bahang panas api, malah isteri juga tidak memanggil nama saya, selepas dia meminta saya keluar menyeIamatkan diri dulu,” katanya sugul ketika ditemui di kediaman ibu bapa isterinya di Kampung Lukut Batu 4, di sini, hari ini.

Malam tadi tular video menyayat hati seorang suami yang menjer1t memaklumkan isterinya berada di dalam kenderaan yang sedang terbak4r.

Dalam kmIangan ngeri kira-kira jam 7.45 malam tadi itu, dua individu m4ut dalam kenderaan yang ma-rak terbak4r selepas kereta dinaiki terbabit kmIangan membabitkan empat kenderaan, berhampiran Sedenak.

Identiti seorang lagi mngsa dari kereta berasingan belum dikenal pasti.

Menceritakan detik-detik kmIangan berlaku, Redzuan yang mengalami kesan Iecuran di muka berkata, semuanya bermula selepas berlaku kesesakan di lebuh raya berikutan kmIangan yang berlaku berhampiran kawasan itu.

” Ketika itu semua kenderaan termasuk kereta dinaiki kami berhenti kerana berlaku kesesakan.

” Namun tiba-tiba berlaku impak rempvhan dari belakang yang menyebabkan kereta dinaiki serta dua lagi dil4nggar dengan kuat.

” Selepas beberapa ketika barulah saya menyedari sebuah lori lima tan merempvh kereta dinaiki kami, sebelum orang ramai menarik saya keluar dari kereta,” katanya.

Redzuan yang juga ejen takaful berkata, ketika kejadian maIang itu, beliau dan isterinya baru selesai bertemu pelanggan di Kluang.

Katanya, beliau dan isteri dalam perjalanan ke Stadium Sultan Ibrahim di Iskandar Puteri bagi menyaksikan JDT menentang Sabah FC.

” Saya tidak menyangka ins1den ini pula menimpa kami,” katanya.

Redzuan berkata, beliau selalu membawanya ke mana sahaja beliau pergi.

” Kami memang akan berdua ke mana saja sejak berkahwin tiga tahun lalu sebab saya bekerja sendiri.

” Saya tidak menyangka isteri akhirnya pergi dengan cara begini,” katanya..

Sumber:bharian

About admin

Check Also

Ayah minta maaf nak..”- Lelaki Meraung, Anak, Isteri & Orang Tua Mnigg4l Dlm Kem4langn

Siapa sangka, kegembiraan sekeluarga untuk menyambut ulang tahun kelahiran ahli keluara tersayang diakhiri dengan tangisan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *