Bengang disuruh urus aurat isteri, Caprice minta PU Syed mohon maaf

Penyanyi rap, Caprice memberi tempoh 24 jam kepada Pencetus Ummah (PU) Syed yang secara tiba-tiba menegur aurat isterinya ketika memberi pandangan berkaitan kes amang seksual yang melibatkan Pencetus Ummah (PU) Azman.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Caprice di laman Instagramnya, dia meluahkan rasa pelik mengapa pendakwah bebas itu ‘memetik’ nama isterinya walhal kes tersebut tidak ada kaitan sama sekali dengan insan yang dicintainya itu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Bengang dengan tindakan berani yang dilakukan oleh PU Syed, Caprice telah menghantar mesej kepada pendakwah berkenaan untuk meminta penjelasan mengenai perkara tersebut.

Bukan itu sahaja, Caprice turut memberi masa dalam 24 jam untuk melakukan permohonan maaf secara terbuka jika tidak mahu rahsianya pula dibongkarkan kepada umum.

Malah, Caprice turut memberi amaran keras kepada pendakwah ini agar tidak menyentuh hal peribadinya dalam kes tersebut meandangkan ia langsung tiada kaitan dengan keluarganya.

Sebelum ini, PU Azman menjawab kritikan yang dilemparkan netizen apabila dia dilihat membisukan diri terhadap kes amang seksual yang berlaku kepada PU Azman.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh PU Syed di laman Instagramnya, dia meluahkan rasa binggungnya kerana ada pihak yang mendesak dia untuk memberikan pandangan walhal kes itu masih disiasat oleh pihak polis.

 

Namun begitu, disebalik pandangan yang diberikan, dia sempat menyelit nama Caprice yang dilihat sedang rancak menyiasat kes PU Azman dan memintanya untuk urus aurat isteri terlebih dahulu sebelum menjadi Tiger of Al-Quds.

Sumber:OMM

About admin

Check Also

Baru Saja Dilantik Menteri Komunikasi Digital, Sekali Tweet YB Fahmi Buat Ramai Tak Senang

KUALA LUMPUR – Petang tadi Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil memuatnaik ciapan di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *