Akhirnya PU Syed Minta Maaf Kepada Caprice, Ini Kata-Kata PU Syed Buat Ramai Sokong

Penyanyi rap Caprice memberi masa 24 jam kepada Pencetus Ummah (PU) Syed yang didakwa secara tiba-tiba memetik mengenai aurat isterinya.Penyanyi ini turut mempersoalkan apa kaitan kes jenayah amang seksual dengan aurat isterinya sehingga penceramah itu menulis seperti itu.“Tiba-tiba nak petik bini Cap”Menerusi satu screenshot, Caprice dilihat telah menghantar mesej bertanyakan sendiri kepada PU Syed namun nampaknya mesej itu belum dijawab ketika ianya dimuat naik.

Penyanyi ini turut mempersoalkan apa kaitan kes jenayah amang seksual dengan aurat isterinya sehingga penceramah itu menulis seperti itu.

“Tiba-tiba nak petik bini Cap”

Menerusi satu screenshot, Caprice dilihat telah menghantar mesej bertanyakan sendiri kepada PU Syed namun nampaknya mesej itu belum dijawab ketika ianya dimuat naik.

Caprice memberi amaran kepada penceramah ini supaya tidak sesekali melibatkan keluarganya dalam hal ini. Jika tidak, Caprice mendakwa dia juga akan membongkar rahsia PU kepada umum. Fuh panas betul ni.

Terdahulu, PU Syed memberi respon kepada dakwaan orang ramai bahawa dia hanya ‘senyap’ dan didesak memberi ulasan kes amang seksual PU Azman.

Jelas PU Syed, dia tidak diam sebaliknya menyerahkan siasatan kes kepada pihak polis. Jika terbukti bersalah hukuman sewajarnya harus dikenakan.

Pu Syed Mohon Maaf

Dalam catatan terbaru di Facebook, Pu Syed akhirnya memohon maaf. Belia juga menyerahkan kepada Caprice jika masih mahu mendedahkan salah laku beliau jika ada

بسم الله الرحمن الرحيم

PERMOHONAN MAAF KEPADA SAUDARA CAPRISE DAN ISTERI.

ambe dengan ini akan menurunkan catatan yg mana di dalamnya ada menyentuh isu aurat isteri saudara caprise dan memohon maaf jika disana ada unsur² negatif dan menganggu kehidupan saudara caprise dan isteri.

Dalam masa yg sama ambe masih berharap agar sesuatu kes yg sedang berjalan di mahkamah tidaklah diulas lagi dan jika wujud bukti² baru melibatkan sesiapa pun, sila hadapkan kemuka pengadilan..

Manakala isu ttg diri ambe yg Caprise cuba dedahkan, terpulang kpd saudara utk terus dedahkan atau tidak..permohonan maaf ini bukanlah bermakna ambe nak pihak caprise membatalkan hasrat pendedahan tersebut jika benar wujud dan melanggari batas syarak dan undang² Negara.

Kepada Allah sahajalah kita serahkan baik dan buruknya..InsyaAllah

Kepada netizen terima kasih atas komentar berbaur kejian dan fitnah semoga kita semua akan beroleh taufiq dan hidayah dari Allah

Syed Mohd Bakri Bin Syed Ishak

#AmbeTakutPadaAllah

About admin

Check Also

Baru Saja Dilantik Menteri Komunikasi Digital, Sekali Tweet YB Fahmi Buat Ramai Tak Senang

KUALA LUMPUR – Petang tadi Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil memuatnaik ciapan di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *