Neelofa Tersinggung, Netizen Tak Hormat Sebagai Ibu – ‘Kenapa Nak Jadi Yang Pertama Sebarkan Gambar?’

Laman TikTok kecoh apabila ada seorang wanita ‘berani mati’ memuat naik wajah anak kepada selebriti Neelofa iaitu Muhammad Bilal.

Tidak hormat!

Ketika ditemui OhBulan!, Neelofa akui sedih dengan tindakan individu tidak bertanggungjawab yang menyebarkan wajah Bilal kepada umum.

Tegas usahawan berumur 33 tahun ini, perbuatan itu langsung tidak menghormati perasaan dia dan suami, Haris Ismail yang juga merupakan pendakwah bebas.

Macam inilah, sebagai seorang ibu semestinya benda tu (kongsi wajah) menyinggung perasaan saya. Kalau anda semua nampak Bilal di luar, tak akan saya nak sorok muka.

Kalau anda kongsikan di media sosial, seperti tak hormati saya. Saya tak pernah halang ketika di luar. Kenapa anda nak buat tindakan selanjutnya sedangkan saya belum lagi buat?

Neelofa berkata demikian ketika ditemui di sidang media program Next To Neelofa 2 yang diadakan di Astro, pada Selasa.

Dah ada masa sesuai

Tambah pemilik nama Noor Neelofa Mohd Noor, dia dan Haris sudah mempunyai perancangan waktu yang tepat untuk berkongsi wajah anak lelaki mereka.

Memang la akan sampai ke masa itu. Saya dah rancang dengan suami bila waktu yang sesuai. Kenapa anda nak juga jadi yang pertama sebarkan?

Dalam pada itu, bekas hos program MeleTOP ingin mengehadkan perkongsian tentang Bilal kerana merasakan sudah terlalu banyak.

Semalam, individu itu memuat naik gambar bayi lelaki yang didukung Neelofa ketika berada di sebuah klinik.

Sumber:OB

About admin

Check Also

Baru Saja Dilantik Menteri Komunikasi Digital, Sekali Tweet YB Fahmi Buat Ramai Tak Senang

KUALA LUMPUR – Petang tadi Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil memuatnaik ciapan di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *