Sampai 13 buah kereta…” Didakwa Anak Tan Sri Lvmba H4ram & L4nggar Lari, Wanita Nyaris Hilang Adik Sekali Lagi…

Semalam tular di media sosial beberapa tweet dari orang awam mengisahkan tragedi kemalangan jalan raya melibatkan 13 buah kenderaan yang dipercayai berlaku di sekitar kawasan Shah Alam. Berikutan kemalangan tersebut, seorang mangsa dikatakan mengalami kecederaan teruk.

Difahamkan punca kemalangan itu berlaku adalah disebabkan lumba haram yang melibatkan beberapa kenderaan mewah di Lebuh Raya Persekutuan dipercayai dari kalangan anak Tan Sri dan disebabkan kejadian itu, seorang mangsa yang menaiki kereta dilanggar dari belakang sehingga merempuh pembahagi jalan.

 

Menurut perkongsian seorang pengguna di Twitter yang dikatakan merupakan ahli keluarga mangsa yang terlibat, dia memaklumkan bahawa abangnya kini masih dirawat di Hospital Shah Alam kerana tengkorak di bahagian kepalanya mengalami keretakan dan masih dalam proses pembedahan.Polis cari saksi

Sementara itu, pihak polis dari Ibu Pejabat Polis Shah Alam dalam satu kenyataan meminta agar orang ramai yang menyaksikan kemalangan tersebut untuk tampil ke memberikan keterangan agar siasatan terperinci boleh dijalankan.

 

Ini kerana, kemalangan itu melibatkan dua kenderaan mewah yang melanggar pemandu lain dan kemudiannya suspek lari dari tempat kejadian menyebabkan mereka masih dikesan oleh pihak polis sehingga ke hari ini.Malah, kes kemalangan itu juga akan disiasat di bawah Seksyen 43 Akta Pengangkutan Jalan (APR) 1987.Sumber: Twitter

About admin

Check Also

Terkul4i lemah, ibu sedih b4yi 3 bulan ‘pergi’ hari pertama dijaga peng4suh

Lumrah bagi ibu bapa yang bekerja akan menghantar anak-anak mereka pengasuh disebabkan kekangan masa dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *