Terpksa Gugvrkan Kandungan, Rebecca Akhirnya buka cerita Slepas Brjumpa D0ktor

Berita kehamilan keenam pelakon Datin Rebecca Nur Al Islam dikatakan berislk0 tinggi kerana kesemua cahaya mata yang dilahirkan adalah menerusi pembed4han. Memetik laporan mStar, Rebecca memberitahu berkemungkinan dia tidak dapat meneruskan kehamilan itu bagi mengurangkan rislko semasa bersalin. “Sebenarnya di sebalik berita gembira ini, saya dan suami perlu menerima hakikat bahawa kandungan kali ini sangat berlsiko untuk saya.

“Esok (hari ini) kami akan berjumpa dengan pakar sakit puan untuk mengetahui sama ada kandungan ini boleh diteruskan atau pun tidak,” katanya. Menurut Rebecca, rislko tersebut akan menyebabkan kemudaratan terhadap diri termasuk rislk0 kematian ketika bersalin. “Sekiranya saya pilih untuk meneruskan kehamilan ini, bayi akan selamat tetapi saya tidak. “Apa-apa pun, semuanya bergantung kepada pemeriksaan.”

 

Dan keputusan yang akan diberitahu doktor nanti,” ujarnya. Tambahnya, dia mengakui sangat teruja apabila disahkan hamil walaupun tidak menyangka bakal menimang cahaya mata lagi. Selain itu, Rebecca tidak kisah mempunyai anak yang ramai kerana dia memang sukakan kanak-kanak. “Saya pada awalnya terkejut juga kerana tak merancang untuk hamil. Tetapi ini semua rezeki yang telah ditetapkan oleh Allah SWT.

Saya tak kisah mempunyai ramai anak kerana rumah saya sekarang pun dah macam sebuah tadika,” katanya. Sementara itu, pelakon ini memohon agar peminat mendoakan agar kandungannya berada dalam keadaan baik dan tiada sebarang masalah. Untuk rekod, Rebecca mendirikan rumah tangga bersama Datuk Nur Azman Sulaiman, 54, pada 14 Januari 2011 dan dikurniakan lima cahaya mata. Sumber xtra.

About admin

Check Also

Baru Saja Dilantik Menteri Komunikasi Digital, Sekali Tweet YB Fahmi Buat Ramai Tak Senang

KUALA LUMPUR – Petang tadi Ahli Parlimen Lembah Pantai, Fahmi Fadzil memuatnaik ciapan di laman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *