DS Vida Kenang Gambar Lama Dengan Arwah Anak Tapi Netizen Perasan Ada Sesuatu Yang Tak Kena

Pengs0hor media s0sial dan juga usahawan k0smetik, Datuk Seri Vida meny0rot perhatian neti.zen apabila memuat naik sepotong vide0 mengenang ar.wah anak-anaknya, Muhammad Eddie Zuhdie Mohd Amin dan Muhammad Edrie Zikrie Mohd Amin yang terk0rban dalam satu insi.den keba.karan di sebuah rumah di Ipoh, Perak sekitar tujuh tahun lalu.

Menerusi ruangan kapsyen pada vide0 berkenaan, Vida memberitahu yang kehi.langan kedua cahaya matanya itu merupakan kehi.langan yang paling sa.kit pernah dialami.

Kenang anak

“Tujuh tahun berlalu , kehi.langan terpaling paling sakit pernah saya lalui sepanjang hayat saya. Al-Fatihah buat kedua putera saya Muhammad Eddie Zuhdie Mohd Amin dan Muhammad Edrie Zikrie Mohd Amin,” tulisnya ringkas.

Meninjau ruangan k0men, ramai antara pengikut penyanyi lagu Ku Ikhlaskan itu turut berkongsi rasa du.ka terhadap kehi.langan dua insan yang disayanginya.

Pengu.bat rindu

“Anak syur.ga Datuk akan tunggu DSV di syur.ga. Itu pasti. Cara AIIah nak bagi kita syur.ga. Uji.an dia memang berat tapi kebahagiaan kita kekal di syu.rga.”

“Hanya AIIah yang tahu perasaan kita yang merindui orang yang telah pergi. Tak akan ada pengganti, hanya masa pengu.bat hati yang la.ra. Nasib ada gambar-gambar untuk dijadikan pengu.bat rindu ye.”

“Tak tahu macam mana perasaan Datuk kehi.langan dua anak tercinta.”

DSV nampak natu.ral

Begitupun, tidak kurang yang turut memuji kecantikan Vida menerusi gambar yang dikongsikan di Insta.gram itu.

“DSV cantik natu.ral. Tak make.up tebal lagi cantik nampak muda.”

“Cantiknya Datuk muka first tu berseri-seri, dulu-dulu sangat cantik. Semoga terus ku.at.”

Bandingkan bibir

Namun, terdapat k0men yang turut mendapat perha.tian neti.zen-neti.zen yang singgah pada hantaran yang dibuat oleh Vida.

Menerusi k0men yang ditinggalkan, seorang pengguna Insta.gram membandingkan bentuk bibir Vida yang dahulu dengan sekarang.

Bibir dulu lebih cantik daripada bibir yang sekarang,” katanya.

Begitupun, k0men berkenaan mendapat reak.si nega.tif daripada seorang lagi pengikut Vida.

Katanya: “Memanglah tanggu.ngjawab untuk menegur. Tapi tengok keadaan sama sis. Mene.gur tak kena tempat. Tegu.rlah dekat lain punya p0st. Ni dia p0st pasal anak kot, orang tengah se.dih. Time-time ni pulak cakap pasal bibir dia,” katanya.

Kredit: GMPK/IG

About admin

Check Also

Baru Je Selesai Masyuarat, Akhirnya BN Telah Buat Keputusan Ini

Dewan Tertinggi Barisan Nasional (BN) membuat keputusan untuk tidak menyokong mana-mana gabungan untuk membentuk kerajaan.Naib …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *