Harga tiket konsert Noraniza didakwa ‘cekik darah’ punca tak laku -“Dah la sendu”

Sebelum ini, penyanyi veteran, Noraniza Idris memaklumkan dia akan menangguhkan konsert Malai Solo yang dijadualkan berlangsung pada 21 hingga 23 Oktober 2022 di Panggung Sari, Istana Budaya Kuala Lumpur atas beberapa faktor yang tidak boleh dielakkan.

Bukan itu sahaja, penyanyi yang berusia 54 tahun itu mengambil keputusan untuk menangguhkan konsert untuk memberi laluan kepada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) yang dijangka diadakan pada bulan berkenaan.

Bahkan, netizen turut mendakwa harga tiket konsert pertama dan terakhirnya itu sebelum bersara dikatakan sangat mahal sehingga menjadi punca tiketnya terjual dalam kuantiti yang sangat sedikit dan tidak dapat sambutan daripada umum.

Tiket mahal sangat, sebab itu orang tak nak pergi kot?

Malah, difahamkan juga tiket yang sudah terjual buat setakat ini hanya dalam kuantiti yang sangat sedikit memandangkan ramai tidak mampu untuk membeli tiket konsertnya itu.

Kesiannya, semoga urusan Kak Ani dipermudahkan

Dalam pada itu, ada juga netizen yang meluahkan rasa kasihan dan mendoakan agar urusan konsert Malai Solo penyanyi kelahiran Johor itu dipermudahkan kelak.

Sumber: TikTok @syukfendimStar

About admin

Check Also

Terkul4i lemah, ibu sedih b4yi 3 bulan ‘pergi’ hari pertama dijaga peng4suh

Lumrah bagi ibu bapa yang bekerja akan menghantar anak-anak mereka pengasuh disebabkan kekangan masa dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *