“Teman Wanita Baba ada situ Tk?” Tanya Nabila Kpada jebat, Reaksi Sharnaaz pula Raih Prhatian Ramai

Gelagat pelakon terkenal, Sharnaaz Ahmad meraih perhatian ramai setelah mengajuian soalan cepumas kepada putera sulungnya, Jebat Jayden. Ia susulan sebuah video ‘review’ anak-beranak itu tular di media sosial TikTok baru-baru ini menjadi sebutan netizen di media sosial. Video berdurasi 1:47 minit itu menunjukkan perbualan antara Sharnaaz yang bertanya kepada Jebat sama ada benar bapanya itu ada kekasih hati.

“Boy, Baba ada girlfriend ke?,” soal Sharnaaz. “Ada, betul Baba ada girlfriend,” jawab Jebat.“Baby tau tak sebab Baby satu Malaysia ingat ingat Baba ada girlfriend. Nama girlfriend Baba, Ika. (Tunjuk Sharnaaz),” katanya. “Jadi Baby kena kawan?,” tanya Jebat. “Baby kena kawanlah dengan girlfriend Baba baru steady. Ok Mommy cantik tak? Cantikkan? Mommy pandai masak tak? Pandaikan.“Baba nak tanya, girlfriend Baba ke Mommy lagi cantik?” soal Sharnaaz.

“Girlfriend Baba cantik dengan Mommy cantik,” kata Jebat dengan wajah tersenyum riang. Dikesempatan itu, aktor hebat itu turut sempat memberi pesanan kepada anakandanya itu untuk menjaga hati ibunya tersayang. “Bagus, tapi kalau orang tanya kena cakap Mommy cantik lagi. Kalau Boy cakap salah, habis Baba,” kata Sharnaaz. Menerjah ke ruangan komen, video tersebut turut membuat rata-rata netizen sebak melihat gelagat dua beranak itu.

Ada juga dalam kalangan netizen yang memuji cara Sharnaaz mendidik Jebat dalam menjaga hati Nabila meskipun telah berpisah. Sebelum ini, Jebat memberitahu orang ramai bahawa bapanya mempunyai seorang teman wanita. Melalui perkongsian video di TikTok milik @Zerotwo, Shaarnaz meminta Jebat untuk mengucapkan selamat malam lalu Jebat bertanyakan untuk siapa ucapan itu. “Goodnight semua. Siapa?” kata Jebat.

“Semua lah, tiada siapa-siapa. Baba tiada girlfriend. Baba ada girlfriend ke?” balas Sharnaaz. “Ada,” jawab Jebat spontan. Kemudian, Sharnaaz terkejut dengan jawapan putera sulungnya itu sambil ketawa kecil. Menjengah diruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan jawapan Jebat yang seolah-olah membuka rahsia bapanya itu. “Alamak kant0i lah baba. Sumber xtra.

About admin

Check Also

Terkul4i lemah, ibu sedih b4yi 3 bulan ‘pergi’ hari pertama dijaga peng4suh

Lumrah bagi ibu bapa yang bekerja akan menghantar anak-anak mereka pengasuh disebabkan kekangan masa dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *