“Fanatlk betul kau dengan aku sampai gambr Tldak Berp4kaian pun ada..” Bek4s isteri Dai Farhan Serabvt Dngan individu ini

Dah lama tak dengar cerita Dr. Erin, bekas isteri pendakwah bebas, Da’i Farhan kan? Tapi bila naik jer nama Dr. Erin ni, mesti ada jer isu yang tak sedap kita dengar. Terbaru, Dr. Erin meluahkan rasa bengangnya selepas diugut seorang wanita yang mendakwa akan menyebarkan gambar tldak berpakaian. Dr. Erin bagaimanapun tak gentar dengan ugutan wanita terbabit yang dikenali sebagai ‘tebuan’. Tidak mendedahkan lebih lanjut.

Dr. Erin hanya memaklumkan wanita itu adalah teman wanita kepada salah seorang bekas suami Dr. Erin sebelum ini. Tak ada lelaki lain yang pernah dapat gambar tidak berpakaian. Dia menegaskan dia tidak kisah apa orang nak kata tentang dirinya dan akan mendedahkan banyak lagi nama yang sering memburukkan namanya selama 2 tahun ni. Kau cakap ada gambar tldak berpakaian aku. Tak payah nak ugvt-ugvt, dedahkan je! Aku pun nak tengok gambar aku tu.

Fanatik betul kau dengan aku sampai gambr tldak berpakaian pun ada. Sebab tiada lagi lelaki dapat gambar tldak berpakaian aku. Korang memang terlalu taksub dengan aku eh? Nafi guna ilmu sihlr pikat lelaki. Dalam pada itu, dia turut menafikan tuduhan telah menggunakan ilmu sihlr sebab kalau betul, sudah tentu semua pasangannya sebelum ni tunduh dan dengar kata. Wahai netizen Malaysia.

Memang saya kahwin banyak kali tetapi suami pertama dah arwah, jadi saya tak boleh sentuh. Lelaki kedua sebab dia ambil ice (dad4h), oukul saya sampai cedera dan tak mahu kerja. Ketiga saya pisah dengan dia sebab dia gay. Lepas itu laki kaki betina dan kaki pukul. Lepas tu Paan (Da’i Farhan). Kemudian boyfriend ‘tebuan’ ni dan lepas itu yang Sabah.

Sumber mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Patutlah dia dah beberapa kali keluar masuk hospital sebelum ni.. “Tak sangka fad buka cerita keadaan terkini isteri buat semua mendoakan..

Tindakan pelawak dan penyampai radio, Fad Bocey yang berkongsi video memaparkan isterinya, Syaheera Rahman sedang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.