“Sah2 lah juara dia ni”- Ramai terpukau dengan persembahan Shila Amzah di GV9

Umum sedia maklum, konsert minggu pertama Gegar Vaganza musim kesembilan baru sahaja sahaja selesai berlangsung pada malam semalam dengan menyaksikan 13 peserta otai berentap di sebuah pentas bagi merebut gelaran juara.

Malah, rata-rata peserta telah memberikan persembahan nyanyian yang terbaik kepada umum dengan membawa lagu masing-masing di pentas program realiti tersebut.

Tidak terkecuali, persembahan yang ditunjukkan oleh penyanyi Shila Amzah dengan menyanyikannya lagunya yang berjudul Patah Seribu dan Memori Tercipta ternyata telah berjaya menarik perhatian netizen.

Terpukau dengan suara Shila!

Mana tidaknya, menerusi video yang dimuat naik oleh pengguna @pasak_bumi_ di laman TikToknya, rata-rata netizen terpukau dengan nyanyian Shila yang penuh bertenaga itu.

Memang juara lah Shila!

Bukan itu sahaja, netizen turut menjangkakan Shila yang menjadi peserta tumpuan ramai itu akan dinobatkan sebagai juara bagi program realiti tersebut sebaik sahaja melihat kepada persembahannya pada minggu pertama.

Sebelum ini, kehadiran Shila Amzah sebagai salah seorang peserta GV9 pada kali ini menimbulkan tanda tanya dan rasa kurang senang di kalangan netizen.

Mana tidaknya, majoriti netizen menyifatkan Shila tidak sesuai untuk menyertai pertandingan itu memandangkan konsep Gegar vaganva sepatutnya mengetengahkan penyanyi lama atau berpengalaman dalam industri muzik tempatan.

Sumber: TikTok @pasak_bumi_ 

About admin

Check Also

“Tlada wanita mahu brcer4i tnpa sebab..” Diana Danielle datang mahkamah minta berpisah, Ini pula Balas Farid kamil

Pelakon Diana Danielle telah memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Farid Kamil pada awal bulan ini. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *