Berselindung disebalik tudung, pelakon terkenal didakwa kaki kelab malam

Baru-baru ini, timbul satu gosip di mana seorang pelakon remaja perempuan didakwa berselindung disebalik imej muslimah berlitup yang dipertontonkan selama ini di kaca televisyen.

Bukan itu sahaja, bahkan pelakon belasan tahun itu cukup terkenal dengan sifatnya yang lemah lembut, bahkan menyantuni satu sama lain.
Menurut portal Boom!, pelakon itu sebenarnya sangat berbeza dengan perwatakan yang ramai sedia maklum sebelum ini. Apa yang mengejutkan, pelakon remaja wanita itu dikatakan kerap menjejakkan kaki di kelab malam bersama rakan-rakannya.

Malah, dia dikatakan bercampur tanpa segan-silu bersama rakan-rakan lelaki. Biar betul sampai macam itu sekali kelakuannya?

Selain itu, pelakon tersebut dikhabarkan sudahpun membuka tudung dan memakai pakaian yang agak seksi. Agaknya, siapalah pelakon remaja yang sebelum ini tampil dengan imej ‘ustazah’ tapi sekarang dah seksi?

Jika benar pelakon remaja berkenaan sanggup berbuat sedemikian, diharap dia cepat-cepatlah beristighfar dan segera bertaubat sebelum terlambat.

Sumber: Boom! (Deegun Rahman)

About admin

Check Also

Bapa Pemain Ditamp4r Harap Jurul4tih Dikekalkan -“Kami Kenal Cikgu Hadee”

Sejak video seorang jurulatih menampar beberapa peserta remaja di satu kejohoan bola tampar tular di …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *