The Real ‘Mencintai Tak Semestinya Memiliki, Hubungan Baik Erra Dn Awie Buat Ramai Peminat Kagum

Menerusi satu perkongsian yang telah dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Errafazirapromadonamy. Beliau yang berkongsi mengenai Erra Fazira bersama dengan penyanyi rock Malaysia iaitu Awie atau Dato’ Ahmad Azhar Othman menyanyikan lagu bersama.

Erra Fazira atau nama sebenarnya ialah Fazira Wan Chek atau lebih dikenali sebagai Erra Fazira ialah seorang peragawati, pelakon, penyanyi, pengacara, penerbit dan bekas ratu cantik Malaysia.

Mereka yang ketika itu menyanyikan lagu yang berjudul ‘Jangan Pisahkan’ semasa menyertai Romantika Awie yang terletak di Angsana Johor Bahru Mall. Gandingan mereka berdua menyanyikan lagu tersebut mendapat tumpuan ramai.

“Erra punya suara tetap maintain sedap takde perubahan dan masih cantik”,

“Serius power.Gandingan yg serasi. Mencintai tak semestinya memiki.Terbaik Awie Erra”.

Menurut tinjauan ruangan komen, rata-rata daripada netizen mengatakan bahawa mereka suka dengan sikap dan hubungan baik antara mereka kini setelah pernah berlakunya kontroversi di antara mereka suatu masa dahulu.

“Muda2 bercinta putus, masing2 buat haluan masing2 sebab dah terluka tp bila masing2 dah berusia, jumpa semula dan berbaik, hanya tinggal kenangan”,

“Dua2 best, kisahnya banyak kenangan last sekali berkawan baik, Alhamdulilah tanpa dendam inilah nama kawan baik susah nak dapat”.

Lihat klip video dibawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @cepatberita

Pelbagai komen diberikan seperti:

@Josfina Korean Beauty:dua2 bestt, kesah nye byk kenangan last sekali berkawan baik Alhamdulilah tanpa dendam ini la nama kawan baik ssh nk dpt.

@Reen:the real “Mencintai tak semestinya memiliki”.

@aini aini:muda2 bercinta putus..masing2 buat haluan masing2..sbb dah terluka..tp bila masing2 dah berusia..jumpa semula..dan berbaik..hanya tinggal.kenangan.

@Nur Inara:jenis erra ni sekali ku terluka slmanya akan ku ingat dan x kan kembali,lebih baik menjadi sahabat.

@Y.U.S.Z.A.I.L.A :Aku sorang je ke senyum sorang2 tgk screen ni.

@Faridah Ohsen II:seronok tgkk..kalau arwah acik spin maseh Ada lagi..begini juga lh..Nana Dan acik..cinta x semestinya memiliki.

@Nickyoo:bercinta.x semestinya memiliki, yg penting Si dia Yg Kita cinta.bahagia.

@Zunaidah binti Mohamad:senyum snsorg tgk awie dan erra kelakar pun ada.. aku yg sedih cinta mereka x kesampaian..appun smga bhgia dgn hidup sndri.

@Azman Arfan:Alhamdulillah.. Erra fazira mmg dari dulu lagi nak nanyi dgn awie.

@bungaLarangan:trsenyumm sorng2..bila tgk mereka br2…yrr cinta xsemestinya brstu..sedih bila mreka xjdy mndrikn mahligai brsma.

@I’M Noyya:sportinggg giler dorang ni. walaupon da berpisah tetap berbaik. pengalaman masa lalu mengajar siapa kita hari ini.

@ᴅᴇᴋɴᴀᴀ:Erra punya suara tetap maintain sedap takde perubahan dan masih cantik.

@CikJue_Lagendanovel:Serius power.Gandingan yg serasi. Mencintai tak semestinya memiki.Terbaik Awie Erra.

@wandy :aku ulang byk kali oww pastu senyum sorang2 bini ku dah syak lain mcm dh ni aduhhh.

@roy:dr awal percintaan mereka berdua dulu byk kenangan sehingga skarang masih lagi menyimpan perasaan cinta.walaupun kedua2 pernah brumahtangga masing2.

Perkongsian video tersebut berjaya mendapat perhatian ramai warganet dan rata-rata daripadanya menyokong dengan sikap mereka berdua yang tetap berbaik setelah apa yang terjadi. Video tersebut telah mendapat jumlah tontonan sehingga 1.2M dan turut dihujani dengan 2787 komen serta mendapat sebanyak 78.7K sukaan.

Jangan lupa komen yang baik-baik sahaja

Sumber: Cepatberita dan Tiktok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Puteri Sarah Tak Rela Bermadu, Ulas Lakonan Jadi Isteri Tua Tiada Kena Mengena Dalam Hidup

Membawakan watak isteri pertama menerusi naskhah teater Maduku Terpaling Kalut, Puteri Sarah Liyana menegaskan karakter …

Leave a Reply

Your email address will not be published.