Kena ‘Sidai’ Hampir Sejam, Rider Ini Tergamam Apabila Akak Kedai Makan Ini Bertindak Diluar Kawalan Apabila Tanya Makanan Bila Nak Siap

Kekurangan tenaga kerja antara punca menyebab.kan banyak pr3mis di luar sana gagal menyiap.kan pesanan tepat pada waktu.nya.

Namun, sebagai se0rang pelanggan ataupun ‘rid3r’ jangan.lah pula terlalu mendesak mereka untuk mempercepat.kan s3rvis kerana tidak semua orang mampu berbuat demikian dan mungkin hasilnya nanti kurang memuas.kan.

Hampir s3jam ‘0rder’ tak siap

Mengambil pen.dekatan dari vide0 yang dimuat naik oleh Malaysia.Update, dapat kita saksi kan ‘pertelingkahan’ yang berlaku melibatkan seorang wanita yang di.percayai pembantu tukang masak dengan pelanggan.nya yang dipercayai seorang ‘rider’.

Dalam paparan itu, wanita berkenaan meng4muk apabila ditanya oleh ‘rider’ ber.kenaan pesanannya yang belum siap sejak 50 minit yang lalu.

Lebih mengejut.kan, dia bertindak mem.baling botol kaca ke arah ‘rider’ tadi sebagai tanda ingin lepas ger4m, namun mujur sempat dielak.

VIDE0

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Pak Rage (@pakrage111)

‘Lama juga tu’

Walau bagai mana pun, netizen tetap ber pihak kepada ‘rider’ berkenaan kerana ber.pendapat bahawa 50 minit itu terlalu lama untuk tukang masak menyiap.kan makanan.

Selain itu, mereka juga ada menegur sikap wanita berkenaan yang sepatut.nya perlu tenang dan menjaga adab selama mana pelanggan tidak ber.tindak melampaui batas.

Ada pun begitu, adalah seel0knya orang ramai tidak mencemvh atau mengkritik mana mana pihak kerana kita tidak tahu kisah sebenar di sebalik video tvlar. Malah, s0r0tan yang dik0ngsi juga tidak penuh.

SUMBER:Malaysian.Update

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung jawab langsung ke atas komen komen yang di.berikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

About admin

Check Also

Isu Ebit Lew, Menteri Agama minta orang ramai ‘tak menangguk di air keruh’

Menteri Di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Datuk Idris Ahmad meminta  orang ramai untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published.