“Tak semua org suka kita bahagia..”- 15 Tahun Berkahwin, Luahan Fauzi Nawawi Jadi Perhatian

Pelakon Fauzi Nawawi kembali merakam memori indah bersempena dengan ulang tahun ke-15 perkahiwnannya bersama aktres, Lisdawati. Menerusi video yang dikongsikan di Instagram, Fauzi membuat coretan indah sambil menyifatkan kebahagiaan perkahwinan yang dibina tidak perlu terlalu dikongsi. “09-09-2007. Tarikh Aku terima nikah. Semalam masuk tahun ke-15 kami bersama dalam macam- macam situasi suka duka dan bahagia.

“Kebahagiaan tak perlu dikongsikan kerana tak semua orang suka kita bahagia. Derita dan kesusahan tak perlu diceritakan kerana akan bertambah ah penderitaan. Fauzi pada masa sama memilih untuk menjalani kehidupan bekerluarga secara sederhana apa adanya. “Hidup biasa-biasa sudah, yang penting pasangan kita bahagia dan memahami.

Sorry sweetheart @lisdawati15, tak sempat nak ucap apa-apa dan hadiah kan apa-apa.  “Jadual masing-masing tak mengizinkan untuk spent time sama. Insyaallah Semoga hubungan ini sentiasa ALLAH berkati. Luv u sayangku @lisdawati15 take a good care,” tulisnya.

komen netizen, Betul tu,xyah laa nk share serba serbi ttg khidupan kita dgn org luar. Bkn smua mata memandang dgn cara yg sama,apa pntg biar kita sdri je yg tahu nikmat suka n duka dlm hdup keluarga kita. Kami 17tahun…masih cuba untuk bertahan walaupun ada ombak dan badai, semoga kita semua berbahagia dan kekal hingga hujung nyawa. Ya kita sokong 200%.kebahagian kita milik kita dan seharusnya tdk perlu dikongsi.ingat

sumber:Info Rentas Malaysia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Puteri Sarah Tak Rela Bermadu, Ulas Lakonan Jadi Isteri Tua Tiada Kena Mengena Dalam Hidup

Membawakan watak isteri pertama menerusi naskhah teater Maduku Terpaling Kalut, Puteri Sarah Liyana menegaskan karakter …

Leave a Reply

Your email address will not be published.