“Tidak! Sy Rasa Tangkap Gambar Dgn..” – Dikatakan Tumpang Populariti Aedy Ashraf, Daiyan Trisha Tegas Menafikan

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Astro.New. Beliau yang berkongsi mengenai Daiyan Trisha atau nama sebenarnya ialah Daiyan Trisha Mohd Nasaruddin yang merupakan seorang penyanyi, pelakon dan pengacara wanita Malaysia.

Beliau mula mendapat perhatian meluas menerusi telefilem pertama lakonannya yang bertajuk Dee, dan sejak itu, beliau telah muncul dalam pelbagai kredit lakonannya dalam televisyen termasuklah filem.

Menurut video tersebut, dia menegaskan bahawa hubungannya dengan pelakon lelaki, Aedy Ashraf hanya sekadar kawan biasa dan tidak lebih daripada itu, katanya lagi mereka sudah lama berkawan sejak dari dahulu lagi.

Tambahan lagi, Daiyan Trisha juga menafikan sekerasnya dakwaan yang mengatakan bahawa bergambar bersama dengan Aedy Ashraf adalah salah satu cara untuk melonjakkan popularitinya seperti yang dikataan oleh orang ramai.

“Tidak! saya rasa tangkap gambar dengan dia adalah perkara biasa sahaja”, Katanya lagi.

Menurut Daiyan Trisha lagi dia hanya sibuk dengan melakukan kerjanya sendiri dan berdiri di atas bakatnya sendiri dan sememangnya sibuk malah hanya fokus dengan kerja sahaja. Dia tidak pernah berdiam diri dan banyak menghasilkan kerja-kerja di Instagram.

Di ruangan komen juga, ada yang mengatakan bahawa Daiyan Trisha berasa kecil hati dengan pertanyaan yang ditanyakan kepada namun dia dapat menjawab dengan cara yang professional menyebabkan ramai yang menyokong dengan sikap nya yang tetap ‘cool’ dan menjawab pertanyaan dengan baik.

Lihat klip video dibawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @cepatberita

Pelbagai komen diberikan seperti:

@thirahilys:that “takkkkkk” hahahah cute!!

@sueaira :Dia ni jenis ngam dgn semua org,jenis rmai kwn suka brkwn dgn dia,tgk pun tau daiyan ni seorg yg baik,cntik plk tu.

@ℍ𝕒𝕟𝕒𝕄𝕒𝕟 :Sekali pandang macam maya karin.

@YayanIsha:Dia punyaaaa “Takkkk” pun bermelodi.

@Nordiana Ameera:Kelakar sentap dgn soalan wartawan la tu kelakar!!!! Hahahahahahaha terhiburrr.

@Anglina:sesuai dengan edy sesama muka melayu . baru la serasi kalau Amelia tak sesuai pada Sy la sebab Amelia cantik edy tu biasa je KLU xbgaya Nepal lg hot.

@Wire style jewellery:Aiyoo sian betul Daiyan, niat nak lepak dengan mmber dia je, tiber kena tanya soalan sebab apa nak post gmbr dengan aedy.

@@sue :cakap sajalah x ada apa2.kan senang..ada pulak no komen. kan dah panjang interview tue jadinya.

@Diana Azhar:Aku suka la tengok the way dia jawab. Sangat professional. Nampak matured. manis je senyum.

@bucil sedey:rasanya bercinta sebab ig aedy & amelia dah takda gambar together. Ig eady ada gambar dengan daiyan.

@user :mcm tgh play safe jee lagi ni mcm ada benda yg nk ckp tp x boleh Hhahahaha. btw love both of them.

@ceycey:dorg kawan dr dulu lagi ape yang nak heran nye ambik gambar sama sama pon agak agak la soalan ahahhahahah.

@a.:daiyan ni baik gila weh , i met her in real life. dia cakap sangat lembut ya.

@자티 파질 :Daiyan ni tak perlu popularity dgn artis lain pon dia boleh build up sendiri la.

@moon:daiyan ni bekerjaya takdenya nak tumpang popularity aedy soalan pun haih.

@shua:daiyan memang friendly lah lmao semua orang dia treat sama.

Perkongsian video tersebut telah mendapat jumlah tontonan sehingga 53.K dan dipenuhi dengan pelbagai komen daripada rata-rata netizen iaitu sebanyak 412 komen dan turut mendapat sukaan sebanyak 30.K.

Jangan lupa komen yang baik-baik sahaja

Sumber: Cepatberita dan Tiktok

About admin

Check Also

“Ya Allah, Aku Datang Dari Jauh”- Erra K0ngsi Peng4laman P4hit Semasa Mengerj4kan Umr4h

“kun fayakun” bermaksud jika Allah berkehendak, maka jadi lah ia. Perkongsian Erra Fazira tentang pengalaman pahitnya …

Leave a Reply

Your email address will not be published.