“Kalau Siti Nurhaliza, mungkin saya..” – Jaclyn Victor Cerita Perasaan Nya Andai Satu Pentas Bersama Tokti

Baru baru ini senarai peserta Gegar Vaganza musim ke 9 sudah diumumkan dan rata rata peserta terdiri daripada penyanyi yang dikira ‘otai’ menyertai rancangan ini. Namun, dilihat pada rata rata komen netizen, ramai tidak berpuas hati dengan pemilihan peserta peserta seperti Jacklyn Victor, Shila Amzah, Tomok kerana mereka masih lagi aktif dalam bidang nyanyian dan ada juga yang masih baru memenangi pertandingan.

Menerusi satu klip durasi pendek yang dimuatnaik oleh pemilik akaun Tiktok sitinurhalizagallery, beliau berkongsi sesi temuramah Jaclyn Victor. Jaclyn A/P Joshua Thanaraj Victor atau lebih dikenali sebagai Jaclyn Victor dikenali ramai gara gara suara yang lunak dan bersemangat. Tidak ramai artis yang berkebolehan seperti beliau dalam melantunkan lagu lagu yang mempunyai tahap ‘key’ yang tinggi.

Bakat beliau mula dilihat apabila Jac membuat keputusan untuk menyertai rancangan televisyen ‘Malaysian Idol’ atas dorongan ibu beliau sendiri.

Sila lihat klip dibawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Zack (@lawak_laah)

Lihat juga apa kata orang ramai:

@crazytogether:ct pun tak ingin kott penatt kot nak hapai lagu bagai….dia pun dah kaya

@isEzy:hahaha yang penting peserta gv wajib perform lagu ZIANA ZAIN

@Ayie Harry700:Disini jac memang taktau siapa line up peserta2 lagi. Tapi season kali ni ramai hebat2 woii

@Firdaus00:thun dpn.mariah carey,celion dion,beyonce,justin bieber,siti nurhaliza,charlie puth,nicky minaj,jessi j,ariana grande,lady gaga,adele,sajat

@apa:mohon astro buat competition yang akan ada dato ct, ernie, jaclyn, elica paujin, aina, noreen, marsha, liza hanim, nikki, idayu

@Rieson J:aduii kak jac tokti same level lah dgn u, dua2 ada identity yg strong, cubalah tokti pun ikut gv 9 brulah dato syafinaz pun tak thu nak pilih

@ichiw0n:level Siti bukan GV tp Konsert Solo. kalau perhatikan artis2 yg masih aktif tp join GV ni susah nk buat konsert solo tu yg join GV

@Kak min:Tokti xkn masuk & tak perlu masuk pun sbb konsisten & stabil dlm industri muzik .yg masuk gv yg timbul tenggelam..masuk utk naikkan semula populariti

Semoga semua perserta peserta GV9 pada kali ini dapat buat yang terbaik dalam pertandingan tersebut. Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok, Wiki

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Puteri Sarah Tak Rela Bermadu, Ulas Lakonan Jadi Isteri Tua Tiada Kena Mengena Dalam Hidup

Membawakan watak isteri pertama menerusi naskhah teater Maduku Terpaling Kalut, Puteri Sarah Liyana menegaskan karakter …

Leave a Reply

Your email address will not be published.