Abang Bomba’ Sakan Posing Dgn Elizabeth Tan, Sekali Dato’ Ramli Ms Jadi Perhatian Netizen

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Elizabeth Tan atau nama sebenarnya ialah Elizabeth Tan Su Mei, juga dikenali sebagai Lizzy ialah seorang penyanyi, model dan pelakon Malaysia berketurunan Cina. Elizabeth memulakan kerjaya muziknya dengan menghasilkan single “Knock Knock” dan sehingga kini namanya semakin meningkat naik dalam dunia hiburan.

Berdasarkan perkongsian video menerusi halaman tiktok miliknya, dia yang turut menyertai membuat sound abang bomba yang kini trending di media sosial tiktok itu mendapat perhatian ramai apabila terlihat abang-abang bomba sado yang turut membuat tiktok bersamanya.

Namun, netizen tertumpu kepada salah seorang anggota bomba yang agak dikenali ramai iaitu Dato’ Ramli Ms atau Yang Hormat Dato’ Ramli bin Mohd Salleh atau lebih dikenali sebagai Ramli M. S. merupakan seorang pemuzik terkenal Malaysia dan merupakan bekas pengetua Akademi Fantasia musim ke-2 dan ke-6, yang secara tiba-tiba turut menyelit membuat tiktok bersama Elizabeth Tan.

Rata-rata daripada netizen agak terkejut apabila munculnya Dato’ Ramli Ms yang turut berpakaian bomba seperti abang bomba yang lain, sehingga ada yang mengatakan bahawa mereka juga mahukan seperti itu.

“Patut la org lain kol abg bomba tak sampai-sampai..lizy dah borong habis abg bomba..” – Kata netizen.

Lihat klip video dibawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @cepatberita

Pelbagai komen diberikan seperti:

@AyinSley:lah tatahu pulak dato ramli ms dah jadi bomba.

@Sal:Abang bomba terus bergaya posing sakan sampai x buat apa2 pun.

@hana:abang bomba betul gaisss dia bagi.

@Kiba Gone :the real winner this sound.

@Muhammad:aduh..smalm nyaris nk selmat betul2 jaa…slmat cepat sedar.

@luna :Lizzy meraung, semua datang tu.

@ShenShun:Tersangat beruntung, ramainya Abang Bomba dtg selamatkan you.

@rosstella3:abam bomba bukan retis tapi femes to the max… wonderful.

@Bell Ray_Chealz :aihhh cpt btul Abng2 Bomba dtng selamatkn yg nih.

@pemboronglegacykh:yg kat belakang lizz buat stlye 3 jari tu hensome doo.

@Roamer tersakiti:Aku serius nak tngok yg takde sound ni mcm mne suara elizabeth tan eh ckp abg bomba.

@Siti Sahid :Tak aci!! Kita buat abam bomba tak mai pon.

@PuteraAsmara:hah nilah pemenang utama konten “abang bomba selamatkan saya”.

@Bini Jiran:patut la org lain kol abg bomba tak sampai-sampai..lizy dah borong habis abg bomba.

@minahsenget:ohh korang bile lizzy panggil, terus dtg.

@미스 Wifey :uiyoo saham abg bomba smpai station tv pnggil

@Intan Zairina :Tu dia.. bila Lizzy yg panggil… sekali 10 abg bomba dtg.

@Ameer Adhwa:ahahaaha konfem semua bomba ni tido luar malam ni haha.

Jangan lupa komen yang baik-baik sahaja

Sumber: Cepatberita dan Tiktok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Isu Ebit Lew, Menteri Agama minta orang ramai ‘tak menangguk di air keruh’

Menteri Di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Datuk Idris Ahmad meminta  orang ramai untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published.