“Comel Sgt! Sebabtu Selalu Kena Buli..” – Sering Jadi Mangsa Buli Di Set, Gelagat Intan Najuwa Dn Isaac Iman Curi Tumpuan

Menerusi satu perkongsian video yang dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Natashanietawilonieta. Beliau yang berkongsi mengenai Intan Najuwa atau nama sebenarnya ialah Intan Najuwa Abdul Wahid yang merupakan seorang pelakon dan model Malaysia. Beliau mula bergiat aktif dalam bidang lakonan menerusi watak lakonannya sebagai Abby dalam drama Hantu Punya Bos. Intan kini yang berusia 25 tahun dan namanya kini semakin meningkat naik dengan kemunculannya dalam pelbagai drama.

Perkongsian video tersebut di halaman tiktok mendapat perhatian ramai apabila video tersebut mencecah sehingga 1.0M tontonan daripada warganet. Menurut video itu, Intan Najuwa yang berada di satu ‘set shooting’ menerusi satu drama yang akan ditayangkan nanti, dibuli oleh Isaac Iman atau nama sebenarnya ialah Nik Muhammad Aizat Iman.

Isaac Iman ialah merupakan adik kepada pelakon dan model kanak-kanak Malaysia popular iaitu Nik Adam Mika. Isaac Iman yang mengikut jejak langkah abangnya bergiat aktif berlakon semenjak tahun 2019. Warganet turut terhibur dengan gelagat keduanya apatah lagi Intan Najuwa yang berbadan kecil itu kelihatan seolah-oleh seperti budak-budak. Mungkin disebabkan kecomelannya itu menyebabkan dia sering dibuli oleh orang lain yang berlakon bersamanya.

“Mampu bertabah je lah, bila kau terlalu pendek dan comel be like :aku selalu kena buli..” – Kata salah seorang netizen.

Lihat klip video dibawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @cepatberita

Pelbagai komen diberikan seperti:

@DAYAH21:Budak tu dah tinggi ye sekarang.

@jajanieza:sian intan .selalu kna buli..awk comel sngt ..tulah diorg suka buli.

@Ct_:ingtk budak² td intn rupanya.

@Makcik Tiktok:sakit tu Sian najwa.

@nrl_kyra0903:bukan sakit tu tapi dia geli kat leher….so sape iii yang sensitive kat leher tu berhati iii lah.

@nrl_kyra0903: mampu bertabah je lah,bila kau terlalu pendek dan comel be like:aku selalu kena buli.

@Aina Maisarah:macam aku dulu.kena buli gn ank buah tp bila dieorg dh besar hormati aku..biasala dh matang.

@Peanut:Sbb intan omell sbb tu orng kacau.

@nienaliza:2 lah kecik sangat kan dah kena buli.

@Nasiah Binti Abd Raz:sian intan asyik kena buli je…sebab awak ni cilik je.

@01-ZYT:Suka tengok intan ni comel je dr dulu.

Perkongsian video berdurasi pendek beberapa saat tersebut telah mendapat jumlah tontonan sehingga 1.0M, dan telah dikomen oleh 80 orang warganet malah turut mendapat sukaan sebanyak 40.7K.

Jangan lupa komen yang baik-baik sahaja

Sumber: Cepatberita dan Tiktok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Fanatlk betul kau dengan aku sampai gambr Tldak Berp4kaian pun ada..” Bek4s isteri Dai Farhan Serabvt Dngan individu ini

Dah lama tak dengar cerita Dr. Erin, bekas isteri pendakwah bebas, Da’i Farhan kan? Tapi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.