“Belajar Sebelum M4mpos..”- Dikec4m Mulut Laser Di Laman Tiktok, Azwan Ali B3ri Respons Buat Ramai Tk Sangka

Menerusi satu perkongsian di laman Tiktok berkenaan seorang selebriti yang terkenal dengan mulut yang sering memberikan kata kata yang begitu pedas dan tajam mendapat perhatian ramai di laman Tiktok apabila klip beliau yag sedang belajar menggunakan platform Tiktok dibahan di laman Tiktok. Perkongsian tersebut membuatkan beliau memebri satu respons yang membuatkana ramai tidak sangka akan kenyataan berikut.

Mengikut sumber yang diperoleh, beliau yang baru belajar menggunakan laman Tiktok itu adalah berpunca kerana beliau sering dihentam di laman tersebut sehingga beliau mengakses platform tersebut dan belajr perkara berikut dengan rakan beliau. Kesanggupan beliau dalam mempelajari sesuatu itu membuat beliau dibidas oleh rakan beliau sendiri. Beliau membalas kenyataan rakan dengan kenyataan bahawa itu merupakan hal yang terbaik untuk beliau utnuk mempelajari sesuatu sebelum beliau menghembus nafas terakhir.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @cepatberita

Pelbagai komen diberikan seperti :

@EWANLIPIS:aik bukan hari tu ada dah akaun dia? ke dh kena block sebab org report?

@KStark:Kau paling berani setakat nih bang tegur diva AA depan2

@m_syir89:ayat last skli tu lawak pergi tikar smbyg haha

@mencipta kelajuan ….:…sekurang²nya aku belajar sebelum aku mampos…ini aku sokong

@queenzy:what ever i memang suka azwan ali. dia bkn tin kosong bila kasi statement. terpaku skjp

@User:hahahahahaahahaahaha..kan da kene…igtkn die xdengauuu

@pakjie:pakcik diva sumpah dia sporting walaupun bahasa dia tajam tapi bila depan ii dia okey

@Misai keli:abg sorg yg berani laha dia x kena balik laha ludah dgn azwan ali

@Farrazain:HAHAHAHAHA!!!!sekurang2 nya aku belajar sebelum mamposss HAHAHAHAH

@nymous:he look like one of my teacher at school who also act diva diva minus that mulut propa

@Ed:Aku salute org tua yg nak belajar & tak malas nk belajar & up to date. Jangan malas! Jgn mcm org2 tua kt opis aku

Walapun beliau sering dihentam dengan mulut beliau yang begitu pedas, ternyata ada pesana yang terselit untuk para netizen untuk menjadikan hal tersebut sebagai satu pengajarang yang harus direfleksi dengan baik. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Azwan Ali semoga dapat terus menghiburkan orang ramai serta dapat terus sukse dalam kerjaya yang dikecapi.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber:Tiktok dan Instagram

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

About admin

Check Also

Puteri Sarah Tak Rela Bermadu, Ulas Lakonan Jadi Isteri Tua Tiada Kena Mengena Dalam Hidup

Membawakan watak isteri pertama menerusi naskhah teater Maduku Terpaling Kalut, Puteri Sarah Liyana menegaskan karakter …

Leave a Reply

Your email address will not be published.