Ini Kata-Kata Dari Ketua Polis Lepas Ayah Pelakon Remaja Popular Tampil Ke Balai Atas Isu Gangguan

Kuala Lumpur – Nama pelakon remaja, Puteri Balqis sekali lagi menarik perhatian selepas satu pend.edahan b.erani menjadi m.angsa g.angguan ahli keluarga rapatnya sendiri seawal usia lima tahun.

Dalam pada itu, Aqish turut memaklumkan bahawa ibunya selalu berpesan untuk berdiam agar situasi tidak diketahui orang luar.

Hal ini kerana, agak sukar untuki Aqish meyakinkan orang luar mengenai pend.eritaan yang dialami mereka.

Tampil Buat Laporan

Polis mengesahkan bapa kepada seorang pelakon remaja perempuan membuat l.aporan polis berhubung pende.dahan anaknya di media sosial, baru-baru ini, mend.akwa menjadi m.angsa ga.ngguan dan dip.ukul lelaki itu.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Azmi Abu Kassim ketika mengesahkan perkara itu, memaklumkan bapa pelakon itu membuat laporan polis di Balai Polis Bandar Baharu, Kedah, semalam, untuk menafikan d.akwaan itu.

Bagaimanapun, beliau berkata, Polis Kuala Lumpur belum menerima sebarang laporan polis daripada pelakon remaja terbabit atau daripada mana-mana pihak berkaitan perkara itu.

“Setakat ini, tiada laporan diterima berkaitan perkara itu di Kuala Lumpur,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Baru-baru ini, pelakon berusia 15 tahun menerusi satu temubual di YouTube BrosGangTV membuat pendemdahan mengejutkan mengenai sikap sebenar bapa kandungnya.

Menerusi temubual itu, pelakon itu turut mend.akwa dia sering dir.aba dan dicium bapa kandungnya, ketika dia berusia lima hingga enam tahun.

Lelaki itu juga did.akwa melakukan gangguan kurang sopan terhadap pelakon remaja itu.

Malah dia dikatakan mengajak anak perempuannya itu menonton video tak elok bersama-sama.

Sementara itu, semalam, M.enteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun dilaporkan berkata, pihaknya bersedia memanggil pelakon remaja itu jika ada l.aporan dibuat.

Katanya, setakat ini belum ada l.aporan rasmi diterima pihaknya dan beliau juga baru mengetahui perkara itu menerusi l.aporan media.

Kredit : BH/FB

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Bapa Pemain Ditamp4r Harap Jurul4tih Dikekalkan -“Kami Kenal Cikgu Hadee”

Sejak video seorang jurulatih menampar beberapa peserta remaja di satu kejohoan bola tampar tular di …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *