Sabarlah Sayang, Baru 4 Jam Tak M4in…,” – Nora Danish buka cerita Suaminya tak keruan bila lama tak main..

Pelakon Nora Danish ada memuat naik sekeping gambar ketika dia bersama suaminya, Nedim Nazri atau sinonim dengan panggilan Bossned di akaun Instagram miliknya.Kongsi Nora, hobi suaminya itu bermain aplikasi permainan popular, PUBG.

“Abam #pubg. Hati tidak keruan, jari jemari menggeletar…. nak tekan button temb4k, telinga pula rindu mendengar bunyi langkah berlari di Sanhok.“Bibir tebal Itu , rindu nak bergelak ketawa dengan geng #pubg NED For life dia !!!! Sabar la sayang… baru 4 jam tak main, u can do this !!!

“isteri pun Nak ketawa ketawa ngan u…. bagi la sikit masa emas mu itu….. , p/s : I love u hubs. Pls don’t Mar4h me. Hahah.,” tulisnya. Lantas, perkongsian bintang drama bersiri Puteri itu mendapat perhatian daripada peminat.

Rata-rata peminat berasa terhibur apabila membaca kata-kata yang dikongsi oleh Nora.Untuk rekod, Nora mendirikan rumah tangga bersama Rizal Ashram Ramli atau dikenali sebagai Jejai pada 20 Jun 2006 dan mempunyai seorang cahaya mata lelaki Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram.

Bagaimanapun Nora telah berplsah dengan Jejai pada Julai 2008.Selepas itu, Nora mendirikan rumah tangga bersama Nedim Nazri pada 30 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Mohamed Neqayl Nedim pada 21 Februari 2018.

Ini komen boss need, suami Nora Danish

Sumber :MH via MALAYSIA TIMES

About admin

Check Also

Berhenti kerja sekejap.. pergi kejar isteri dan anak’ Syamsul terbang ke Tnahsuci? Sekali netlzen perasan k0men ni

Umum mengetahui pelakon Puteri Sarah Liyana sudah berangkat ke Makkah bagi mengerjakan ibadah Umrah sambil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *