Jlhan Muse Mhon Doa, Ntizen Prasan Ada Ssuatu Yng Brlainan pada Bliau.

Kuala Lumpur – Sebelum ini, pengacara Jihan Muse berkongsi dirinya sedang mengandung enam bulan namun memilih untuk tidak berkongsi berita itu ketika awal kehamilan mengikut nasihat keluarganya. Jihan atau pemilik nama penuh, Nur Jihan Musa, 39, mengetahui mengenai kehamilannya selepas melakukan ujian s.aringan C.19 untuk bertugas sebagai pengacara Anugerah Meletop Era 2021 yang sepatutnya diadakan pada Januari lalu.

“Memandangkan ini adalah kehamilan anak kedua, saya sebenarnya m.alu nak umumkan sedang hamil,” katanya. Mengulas lanjut mengenai kehamilannya, Jihan hanya mengalami alahan t.eruk ketika trimester pertama. Jihan juga memberitahu dia mengetahui jantina bayi dalam kandungan itu dan mahu menjadikan satu kejutan. Saya dan suami gembira serta bersyukur kerana kami memang mahukan anak lagi. Usia anak pertama juga sudah empat tahun.

Jadi rasanya ini masa terbaik nak tambah anak. “Tiga bulan pertama memang m.abuk teruk. Disebabkan faktor usia juga saya sering rasa letih dalam tempoh hamil kali ini. Kemenangan di AME2021 saya anggap sebagai rezeki anak. Ini juga adalah tanda sokongan peminat yang banyak kali mahu saya menang,” katanya. “Kejap macam nak keluar kejap macam tak nak. Ini kali dia main tarik tali dengan monda bonda. Betul- betul anak nombor dua. Doakan ya,” tulisnya.

Netizen Perasan Wajah Semakin Berseri , Terserlah kecantikan Jihan walaupun sekadar menyarung tudung seghelum gitu. Pengacara, Jihan Muse berkongsi perkembangan terkininya yang kini sedang menanti kelahiran anak kedua. Dijangka bakal bersalin bulan ini, hos program Gegar Vaganza ini juga turut memohon doa yang baik-baik daripada peminat. Jihan pada masa sama turut memuat naik beberapa foto kandidnya sekeluarga di Instagram.

Terdahulu, Jihan turut meluahkan perasaan teruja dan bersyukur apabila kali ini dia diberikan rezeki zuriat selepas anak pertamanya Ungku Arsalan Haq sudah mencecah usia empat tahun. Untuk rekod Jihan mendirikan rumah tangga dengan pelakon Ungku Hariz pada 20 Mac 2016 dan mereka sudah dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Ungku Arsalan Haq, 4 tahun. Kredit : mediahiburan, onlinemalaya

About admin

Check Also

Berhenti kerja sekejap.. pergi kejar isteri dan anak’ Syamsul terbang ke Tnahsuci? Sekali netlzen perasan k0men ni

Umum mengetahui pelakon Puteri Sarah Liyana sudah berangkat ke Makkah bagi mengerjakan ibadah Umrah sambil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *