Baru sahaja Ira ditahan Jawi, Tak sangka Ini Pula kata2 Syafiq Yusof buat Kazar..

Ketiadaan pelakon senior, Kazar Saisi, di Malam Gala Filem Abang Long Fadil 3 (ALF3) yang berlangsung pada Jumaat, menjadi tanda tanya.pengarah filem ALF3, Syafiq Yusof, berkata, pihaknya sudah menghantar undangan jemputan kepada Kazar memandangkan dia merupakan salah seorang barisan pelakon.

Namun, Syafiq menyatakan Kazar enggan hadir kerana tidak ingin merosakkan majlis dengan kontroversi panas yang melibatkan anak perempuannya, Ira.Secara peribadi, kami melayangkan undangan kepada dia. Tapi bagi saya, dia baik hatilah sebab dia cakap dia tak nak timbulkan apa-apa kontroversi. Jadi, itu terpulang kepada dia tapi kami sudah menjemput Kazar.

Tambah Syafiq, pemilihan Kazar dalam filem itu kerana dia pelakon veteran yang masih relevan serta sesuai dengan watak.Ketika penggambaran dijalankan, ia berlaku pada tahun 2019. Belum ada kontroversi ketika itu. Dia memberikan lakonan yang baik dan sangat profesional.
Dalam pada itu, anak kepada Datuk Yusof Haslam menegaskan dia tidak mempunyai masalah dengan Kazar dan bersikap profesional dalam urusan melibatkan kerja.

Saya dengan dia tak ada sebarang masalah. Mengenai kontroversi terbabit, saya tak tahu apa-apa tetapi kerja adalah kerja.Saya tak tinggal sama dengan abang saya (Syamsul Yusof) jadi saya tak tahu apa yang terjadi.Sebelum ini, Ira dilaporkan akan ditahan oleh Pejabat Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi). Tindakan itu dibuat selepas Ira dipanggil bagi membantu siasatan berhubung tindakan saman yang difailkan pelakon Puteri Sarah di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur dan dua aduan di pejabat agama terhadap wanita itu pada 18 Ogos lalu.

Ira didakwa menjadi punca pergolakan rumah tangga pengarah Syamsul Yusof dan Puteri Sarah.Sekadar info, Puteri Sarah, 37, berkahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam serta Sumayyah.

Sumber. Tonton

About admin

Check Also

Akhirnya SAH bergelar suami isteri, Nad Zainal k0ngsi majlis prnikahan. Ini sbb rahsiakn prnikahan

Perkongsian video yang dimuat naik pelakon Nad Zainal dan Ungku Ismail di Instagram masing-masing mengundang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *