Dirempvh van p0lis dari belakang, peniaga pelik dirinya pula kena sam4n

Seorang pemilik akaun Twitter, @itslyzaa_ ada memuat naik satu hantaran di platform berkenaan yang mana dia meluah rasa hairan terhadap tindakan anggota polis mengenakan saman ke atas abangnya

Kereta berdentum disondol van polisMenerusi ciapan tersebut, difahamkan abangnya telah terlibat dalam satu kemalangan bilamana sebuah van polis telah merempuhnya dengan kuat dari arah belakang.

Menceritakan lanjut detik kejadian, abangnya yang juga merupakan pemilik kenderaan jenis Ford Ranger telah memperlahankan keretanya serta membuka ‘signal’ untuk menyeberang.Namun, tinggal beberapa meter sebelum tiba di garisan putus, berlaku dentuman kuat dari arah belakang sehingga Ford Ranger tadi hilang kawalan dan memasuki laluan sebelah kanan.

Disaman sebab halang laluan Bagaimanapun, terdapat sedikit kekeliruan terhadap insiden itu bilamana anggota polis sebaliknya mengeluarkan saman ke atas abangnya pula atas kesalahan meletakkan kenderaan dalam bahaya.

 

Polis tak nak tengok dashcam?Lebih membuat gadis itu marah apabila anggota polis berpangkat Sarjan ketika ditemui di balai polis Temerloh berkeras enggan melihat rakaman dashcam dari kereta abangnya. Beliau sebaliknya meminta pihak abangnya mencari peguam untuk lawan kes tersebut di mahkamah.

Sumber Redaksi

About admin

Check Also

“Ya Allah, Aku Datang Dari Jauh”- Erra K0ngsi Peng4laman P4hit Semasa Mengerj4kan Umr4h

“kun fayakun” bermaksud jika Allah berkehendak, maka jadi lah ia. Perkongsian Erra Fazira tentang pengalaman pahitnya …

Leave a Reply

Your email address will not be published.