“Plastik smpah penuh n4j1s, ko rasa ko dah bertaraf superstar…” – Azwan Ali

Pengacara sensasi, Azwan Haji Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA tampil bersuara selepas fesyen penyanyi terkenal, Aina Abdul yang menyarungkan busana hitam bersaiz besar dan menutupi seluruh tubuh badan kecuali muka itu mencuri perhatian ramai ketika KL Fashion Week 2022 berlangsung di Pavilion Kuala Lumpur, semalam.

Persoal Siapa Pereka Busana Hitam Aina Abdul

Menerusi laman Twitter, Diva AA dilihat memuatnaik tangkap layar keratan artikel mengenai Aina, malah turut mempersoalkan siapakah pereka yang telah menghasilkan busana serba hitam itu.

“EXACTLY! SAPA LAH DESIGNER SEMPUD*L TERSI*L KO?? KESIANNN!”Tulis Diva AA

 

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh AINA ABDUL (@ainaabdul)

“Kalau Tok Ti Pun Tak Gelupuhh..”

Tambahnya lagi, Diva AA turut menyatakan bahawa penyanyi terkenal, Datuk Seri Siti Nurhaliza tidak akan “mengggelupur” untuk menyarung busana sebegitu.

“PLASTIK SAMPAH PENUH NAJISSS! KALAU TOK TI PUN TAK GELUPUHH SARUNG CENGGINI! AGAK-AGAK IF KO RASA DAH BERTARAF SUPERSTAR? SEDAR KER HUNTONG! GTHH PUII.”-Tulis Diva AA

Aina Abdul dah macam ‘plastik sampah’

Kuala Lumpur: “Saya tahu dia memang ‘love’ fesyen macam tu, tapi kali ni nampak macam plastik sampah sangat.”

Demikian kata usahawan kontroversi Nur Sajat mengenai penampilan penyanyi Aina Abdul pada KL Fashion Week 2022 yang berlangsung di sebuah pusat beli-belah di sini, semalam.

Difahamkan, kemunculan Aina dengan menyarungkan busana hitam bersaiz besar dan menutup seluruh anggota badan kecuali muka itu adalah rekaan pereka Behati dan kehadirannya bagi memberi sokongan kepada jenama itu yang mengambil bahagian pada acara berkenaan.

“Saya ada komen. Saya tengok ada satu fesyen ni, ini antara artis kesukaan saya, tapi datang untuk ‘fashion week’ tu, Ya Allah.

“Aina, kenapa jadi macam tu. Janganlah pakai plastik sampah. Kau ni sangat slogan ‘marilah kita menjaga alam sekitar, ‘recyle’ barang anda’. Saya tengok pun, janganlah sampai macam tu. Bolehlah nak pakai hitam kembang kembang, tapi janganlah sampai bungkus,” katanya.

Sementara itu, meninjau di ruangan komen Instagram Aina, ramai memuji penyanyi lagu Semalam itu kerana berani dan yakin tampil dalam persalinan yang dianggap unik atau pelik.

“This is aina abdul,” komen @m.alif_aiman.

“Menutup segalanya, love,” komen @aisyaayangyouu.

“Ni ok lah ‘cover’ semua terus,” komen @amirvnazimm.

Disiarkan pada: Ogos 22, 2022 @ 9:36am

Sumber : murai, hmetro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

About admin

Check Also

Lain kali disuruh ‘post’ Tkpayah ‘post’.. Orang lain yang terbabit semuanya ‘maIaik4t’, saya seorang saja tldak” Zul Ariffin tuju pada Seseorang?

“Tiada tindakan sebab orang lain yang terbabit semuanya `malaikaf, saya seorang saja tidak. Jadi, saya …

Leave a Reply

Your email address will not be published.